Saturday, April 18

Menu Sedap Ringkas & Cepat Di Hujung Minggu

Salam ...

Korang pernah tak rasa malas nak masak, tapi malas juga nak ke kedai? Especially bila weekend, bila balik dari jalan-jalan atau sebelum nak bergi berjalan-jalan. BW kalau ada rasa malas, masak simple aje ;)

 Mudah sangat, bakar-bakar, potong-potong terus hidang ;)

 Sosej dan telur bakar. Nyum~

 Salad merah hijau, tomato dan capsicum merah. Ni ibu ayah je yang makan ;p

Epal dan oren. Yang ni anak-anak suka la :)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

12 comments:

  1. hahaha.. style ayat tu.. bakar2, potong2, terus hidang.. simple..!!

    ReplyDelete
  2. wahh..tak pernah buat lagi telur mata bakar...sodap ke..?mcm menu org diet je ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap.. macam benjo tu :) ermm.. ni namanya menu diet plus malas :p

      Delete
  3. alangkah bagus kalau kita berjiran.
    hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagusnya kalau dapat tinggal kat putrajaya :) ...

      Delete
  4. Replies
    1. sama-sama ... sesuai sangat makan time weekend :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...