Monday, January 1

Selamat Tahun Baru 2018

Salam ...

Selamat Tahun Baru 2018 buat semua :)

Selamat Tahun Baru!

Actually kan, tahun 2017 BW tak ada set apa-apa azam penting pun hihi. So tak ada apa yang tercapai dan tak ada apa yang tak tercapai. Just go with the flow with no target, no stress. Ada sesiapa yang tak set azam langsung tak? Kita geng :)

Tahun ni nak set azam lah ... Azam nak sihat a.k.a nak kurus. Azam nak kurus ni azam dah berabad sebenarnya, azam yang diulang-ulang. Sejak si kakak stop breast feed, badan ni macam di pam-pam, lepas tu tak turun-turun dah. So bermula lah azam nak kurus, tapi on off jer manjang.

Kalau korang nak tau, dalam purse encik suami dia letak gambar BW masa kurus (45kg), bila cakap kat dia ganti lah dengan gambar latest (67kg), dia kata biarlah hahaha adoiiii ;)

So, tahun ni BW set azam NAK SIHAT. Siap highlight dan share kat blog lagi ni hihi. Kenapa highlight nak sihat tapi bukan nak kurus? Kalau set azam nak kurus, nanti bila tak kurus-kurus juga give up pulak. Baik set azam nak sihat, so make sure dalam seminggu tu minimum tiga kali exercise gitew ;)

Korang pula macam mana? Apa azam tahun 2018 ni?


Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

12 comments:

  1. Selamat tahun baru jga sis.. Suka tengok Blog sis, macam-II resepi sy dpat.. Terima kasih, hope sis dpat bg resepi yang best-II lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru ... sama-sama. semoga bermanfaat yer sis :)

      Delete
  2. Azam nak kurus? give me five..67kg? x jauh dari berat JM heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Give me five JM ... Eh yer ke tak jauh beza?? Apesal JM nampak kurus? Kalau bergambar sebelah JM, rasa macam diri ni double jer saiz dari JM hihi

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...