Wednesday, December 31

Dua Peserta Bertuah Segmen Bloglist Jan - Jun 2015

Salam ...

Semalam dah senaraikan peserta yang masuk Bloglist Januari, Klik Sini. Hari ni nak umumkan dua peserta bertuah yang memenangi hadiah crochet headband dari Little Puteri seperti yang telah dinyatakan dalam Segmen BuatWanita.Blogspot. Com Mencari Bloglist Jan - Jun 2015.

Crochet headband sponsor by Little Puteri

Peserta bertuah dipilih oleh Random.Org. Kepada yang terpilih, boleh la emailkan nama penuh, alamat & no hp ke little.puteri@yahoo.com.

 Peserta bertuah pertama

Peserta bertuah kedua

Adakah Nombor 28 & Nombor 2 itu nombor korang? Nak tahu, klik Senarai Peserta Segmen Bloglist Jan -Jun 2015. Jika Nombor 28 & 2 korang punya, emailkan nama penuh, alamat & no hp ke little.puteri@yahoo.com secepatnya.

Terima kasih kepada semua yang telah join Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Jan - Jun 2015. Disini disenaraikan bloglist dari Januari sehingga Jun.

Bloglist Januari 2015
Peserta No. 1 - 25 (Klik Sini)

Bloglist Februari 2015
Peserta No. 26 - 50

Bloglist Mac 2015
Peserta No. 51 - 70

Bloglist April 2015
Peserta No. 71 - 90

Bloglist Mei 2015
Peserta No. 91 - 110

Bloglist Jun 2015
Peserta No. 111 - 127

Senarai penuh 127 peserta, Klik Sini

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

56 comments:

  1. semoga berjaya...sama-sama kita blogwalking.

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey.. sama-sama kita visit mem visit :)

      Delete
  2. hai, sher newbie masih xpaham sgt buat blog, sama2 tolong ajar terima kasih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai sher.. salam perkenalan. selamat berblogging ;)

      Delete
  3. terima kasih... sabar tunggu bulan Februari...

    ReplyDelete
  4. wow... tahniah kepada yang dapat hadiah headband

    ReplyDelete
  5. Wajhh sgt byk link utk di blog walking kan..

    ReplyDelete
  6. kita tersenarai kat bloglist April nnty.. yeyah! :D Tahniah buat semua pemenang!

    ReplyDelete
  7. Tak tersenarai pulak. hihi. Thankssss :)

    ReplyDelete
  8. wahhh...jauh giler giliran aku ahaha taniah kepada pemenang. Lain kali bagi aku lak yang menang hihihiii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaks... kena bodek random.org la kot ;p

      Delete
  9. Msuk dlm bloglist. Wahh..tengkiu ^^

    ReplyDelete
  10. ehh bulan mac, in shaa Allah :)
    Tahniah buat yg bertuah tu :)

    ReplyDelete
  11. thniah..ida no 116 bloglist bulan jun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu yer.. siapa join awal, masuk bloglist awal :)

      Delete
  12. Sy tersenarai dlm blogliat Mac! Hehe tq...

    ReplyDelete
  13. Yeahh!! Sy numbr 28.. 😍😍😍❤️❤️❤️ Tq tq sis puteri

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama. tunggu no.2 lak bagi details, nanti leh pos sekali :)

      Delete
  14. waa dah ada org menang la.. tahniah ^^

    ReplyDelete
  15. Mrs. A masuk dalam bloglist April. Thank you

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada mereka yang bertuah ^-^

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada pemenang....terima kasih menganjurkan...^_^

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. dah masuk dah tu dalam bloglist ... tq sbb join :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...