Wednesday, November 26

Nuffnang Cash Out Di Reject. Credit Pun Hilang. Why?

Salam ...

Sebelum ni ada buat entri penuh senyuman, first time cashout nuffnang. Klik Sini >> My First Nuffnang Cashout. Tapi tadi dapat email :( ...

Sedinya dapat cashout rejection :(

Cashout request has been rejected. Tapi earning takde pula dikreditkan balik. Isk Isk. Kenapa yer? Ada sesapa yang tahu tak? Dah le setahun lebih baru boleh cashout. Last-last kena reject da. Why? Why? Tell me why ;p

Update: Setelah submit ticket, dapat balik dah point earning yang lama :)

P/S: Memang klik iklan sendiri pun lately ni. Sebab Ikan Nuffnang Tak Keluar (Klik Sini). Tu yang update code dan klik klik iklan, nak testing nyer pasal, kena reject daa ;p

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

17 comments:

  1. Adakah kamu pernah klik iklan nuffnang kamu sendiri?? kalau klik iklan sendiri, nuffnang marah tu.. ... kamu hantarkan tiket kepada nuffnang dan tanya kenapa "Cashout request has been rejected. Tapi earning takde pula dikreditkan balik."

    ReplyDelete
    Replies
    1. beberapa hari ni ada klik iklan sendiri, testing. Sebab iklan asyik tak keluar je :p Dah submit ticket.

      Delete
    2. tapi sebelum ni takde la klik pun, biar kan ajer. aish. down jap dengan nuffnang

      Delete
  2. saba ye? huu
    ohh pena klik iklan sendri.. mybe sbb tuu kott..
    cashout awal bulan ke akhir bulan ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ;) .. erm cashout awal bulan

      Delete
    2. ohh. tp stahu sy,, cashout sepatotnya akhir bulan je :)

      Delete
  3. hm ina pun pernah try sekali dua tekan iklan nuffnang sendiri.. tapi, tak sangka sampai boleh jadi macam ni.. dah tak nak click iklan sendiri dah lepas ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... tekan juga iklan sendiri, especially bila iklan tak keluar, kita update code, pastu mesti test-test klik ;)

      Delete
  4. assalamualaikum wbt,
    hihihihi... sis... saya malas dah peduli nuffnang ni. saya rasa dia tipu.
    hahahaha... buat nyemak kat belog page saya jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam ... tu la memula blogging pun rasa cam tak gerak je point earning. tapi cuba juga. pasni nak try google ads la ;)

      Delete
  5. saya rasa pernah kene reject sekali.. lupa lah sebab apa.. mungkin sebab ni kot.. hahah. tapi sekarang saya teruskan macam biasa je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kan :p so sekarang ni, dah pernah dapat cek belum?

      Delete
  6. sis blm pernah cash out ... klu kena reject mmg frust le gamaknya ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... dah lama benor nak nunggu boleh cash out ;)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...