Thursday, November 27

Comelnya Gwiyomi Frozen

Salam ...

Korang suka tak tengok gwiyomi? My dotter suka sangat tengok gwiyomi kartun dengan gwiyomi kanak-kanak kat youtube.com. Tapi sejak gwiyomi dah tak berapa nak famous ni, dah jarang tengok. Baru-baru ni search gwiyomi kat youtube.com keluar lah gwiyomi frozen. Comelnya ;)

Layan ...

Comel. Comel. Comel ;)

Comelkan gwiyomi frozen ni?

Kat bawah ni pula gwiyomi yang anak-anak paling suka...

Yang ni pun comel momel :)

Thanks for Viewing! by: BW (Buat Wanita)

10 comments:

  1. alolo comel nya.. adik ina yang tadi dalam bilik pun terus keluar tengok ada anna & elsa ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasni mesti dia asyik soh open je video ni ;)

      Delete
  2. satu hari saya cek tablet , terkejut bila jumpa my anak buah 6 thn buat gwiyomi lagu mcm cantik jer mcm comel jer ... adeh , gelak je lah saya jadinya ...

    ReplyDelete
  3. gwiyomi .macam lama ja tak dengar. hehe

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...