Friday, November 14

Hotel Tiara Labuan Memang Tropical Dan Best

Salam ...

Nak sharing pengalaman menginap di Tiara Labuan Hotel. Memang best, semua kemudahan ada. Yang paling best, sponsored by my brother ;p Kalau ada yang berminat, maklumat lanjut boleh ke www.tiaralabuan.com.

Ni area pool. Cantik, bersih dan tersusun aje.

Penuh dengan pepohon hijau, sesuai dengan tag linenya tropical experience :)

Apartment/ suite kami no 229. Corner lot, memang cantik viewnya.

Ruang Tamu. Ada TV. Memang luas sangat apartment ni. Berganda saiznya dari apartment di Selangor. Pintu tu, pintu second bedroom.

Dining Area. Abaikan tangan yang peace tu :p Nampak tak pintu dalam cermin tu? Tu la dapur/ pantry.

Bilik Master Bedroom. Luas betul. Dalam bilik ada TV juga. Dalam toilet ada bath-up, syok la ;)

Pemandangan dari balkoni master bedroom. Cantik sangat.

Dari balkoni ruang tamu pula, nampak pool. Memang syok dapat suite corner lot. Pemandangan semuanya cantik. Hotel ni memang bersih dan selesa. Welcome drink dan breakfast disediakan. Breakfast menu pun not bad, ada sarapan kampung dan western. Klik Sini untuk Labuan Tenang & Nyaman.

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

10 comments:

  1. Cantik dan tertarik laaa... :D berapa semalam harganya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga agak mahal. boleh tengok kat web tiara labuan ... nasib baik abg yg belanja kan... kalau sendiri bayar ambil bilik family sudah ;)

      Delete
  2. waaa cantiknye.. best nye dapat pergi tempat macam gini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik dan tenang aje. best best best ;)

      Delete
  3. Seronoknya...tak sampai lagi ke labuan ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan datang kalau bisness shaklee masyuk, boleh la ke labuan yer :)

      Delete
  4. Hi Puteri awak orang labuan ye? I selalu travel ke labuan and so hard nak dapat hotel. Tq for the review hopefully not so far dari tempat kerja hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi nurul aula... tak la. bukan org labuan. kalau rumah kat labuan, takde kojo nak dok hotel, dok rumah free :p bestnya kerja selalu travel

      Delete
  5. Replies
    1. memang cantik sebab mahal :p Untuk harga, boleh ke www.tiaralabuan.com

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...