Saturday, December 13

Oh! Puteriku. Si Puteri Nipis & Puteri Bali

Salam ...

Entry santai hari ni. Nak tempek sikit gambar my dotter yang nak jadi Puteri Limau :p Nanti bila dah famous, mesti ada jual di pasaran kan crown Puteri tu. Tak sabar lak diorang nak beli dan pakai.

Memperkenalkan ... Si Puteri Nipis :)

Ica si Puteri Nipis

My dotter yang second bila nampak puteri nipis ni dia akan kata "Tu Ica la" Sebab puteri nipis kecik lagikan macam dia la kononnya.

Yang ni pula ... Si Puteri Bali :)

Kakak si Puteri Bali

Puteri Bali ni chubby dan kuat makan. Dia pakai baju pink dan ada crown pink. Ibu ayah cakap la macam kakak. Si kakak pun suka warna pink dan kuat makan. Yang si kakak ni pula mengaku je. Bila tanya kakak puteri apa? "Puteri Bali" dia jawab malu-malu :p

Klik Sini kalau nak tahu pasal kartun Puteri ni.

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

12 comments:

  1. comelnya anak2 pw..yang kecik tu geram yan tengok..siap reben.. :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang adik tu memang suka melaram. dulu si kakak time umur macam tu pun suka melaram :)

      Delete
  2. He he setuju je kakak yer..ala kuat makan pon comei gak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tak sangka dia pun setuju. dah puteri bali semua pink kot, dia suka aganya :)

      Delete
  3. comel2 anak PW... Si Puteri Nipis tu memang sama laaa... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ... bila tunjuk kat dia pun dengan cakap "samala dengan ica" :)

      Delete
  4. Hehe...comel-comel. Mesti peminat kartun Puteri ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang minat sangat, setiap kamis sebelum pukul 9 dah sebut-sebut dah :)

      Delete
  5. memang comel kartun puteri ni.. ok la dh ada peminat :)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...