Thursday, July 30

Angkara Siapa? Suratan Atau Kebetulan?

Salam ...

Bila Anwar Dipenjara, MH370 Hilang? Bila 1MDB Kantoi, MH370 Dijumpai? Sekadar renungan dan imbasan di kala bosan ;)
Bangkai pesawat MH370 telah dijumpai
Serpihan bangkai pesawat MH370 telah dijumpai
Bangkai MH370 Dijumpai.
Bangkai pesawat MH370 telah dijumpai
Timing MH370 hilang dan dijumpai macam something wrong somewhere ajer. Tapi tak boleh cakap banyak, sebab penemuan belum disahkan, lagipun nanti kena saman pula :p
Bangkai pesawat MH370 telah dijumpai
Bila Anwar Dipenjara, MH370 Hilang? Bila 1MDB Kantoi, Muhyidin Dipecat dan MH370 Dijumpai?
Bangkai pesawat MH370 telah dijumpai
Antara suratan, perancangan atau kebetulan? Fikir-fikirkan dikala bosan ;)
Bangkai pesawat MH370 telah dijumpai
Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)
Bangkai pesawat MH370 telah dijumpai

22 comments:

  1. though for the day.. hehehe...
    wallau a'lam..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. 'something' wrong dgn malaysia sekarang ni sebab pemimpinnya 'something' ... kadang-kadang suspicious juga :p

      Delete
  3. menarik,,, bukan nak percaya sgt konspirasi ke,, tapi ikut logik akal mmg pelik bile isu TPM dan AG ditukar serta Bukit Aman terbakar, tetiba jumpa bangkai ni pulak...Dalang die tak semestinya yg duduk memerintah dlm negara kita ni je, tak mudah nak buat bende2 camni tanpa pertolongan superpowers luar. Wallahua'lam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah, bukan percaya sangat dengan semua konspirasi yang ditulis oleh pelbagai pihak ... cuma percaya, motif mereka adalah untuk alihkan perhatian masyarakat malaysia dari cerita politik kotor mereka.

      Delete
    2. siapa pun dalangnya, apa pun kuasa luar yang membantunya ... yang penting, master mindnya adalah dajjal yang akan menjatuhkan kita

      Delete
  4. Replies
    1. amin ... semoga Allah melindungi kita semua :)

      Delete
  5. Semoga Allah melindungi Malaysia dan seluruh isi alam di dalam nya termasuk kita.

    malaysia bumi bertuah.

    Disini aku dilahirkan.
    Disini aku dibesarkan.
    Disini aku diberi pendidikan.
    Disini aku bebas mengamalkan perintah Allah.
    Disini aku bebas bersolat, puasa etc.
    Disini aku bebas menikmati halal food.

    Owh Allah ... ampuni kami, kasihani kami, lindungilah keselamatan kami dunia dan akhirat,...
    Allahumma aameen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin ... semoga Allah melindungi kita semua :)

      Delete
  6. Keep on ask and promote all our circle of frens and family to keep on berdoa.

    Sebab doa itu senjata orang mukmin. Kekuatan kita.

    Jangan di tatkala ini kita lebih seronok menyebarkan spekulasi (walau pun nampak macam real - hihihi)...

    tapi ayuh kita sebar2 kan... ayuh kita viral kan pesanan ... agar semua umat Islam mendoakan kesejahteraan tanah air kita yang tercinta ini.

    kerna... kita tiada lagi tanah lain untuk kita huni jika kita dihalau dari bumi kita sendiri...

    huhuhuhu.. wallahualam ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju tu huda ... kekuatan kita sebagai mukmin adalah doa. tapi bila rasa geram, nak juga sharing apa yang dirasa ;p

      moga Allah menjatuhkan mereka-mereka yang sanggup menggadaikan bumi sendiri dengan kepentingan diri. moga Allah sentiasa melindungi kita semua. amin.

      Delete
  7. Replies
    1. hahaha ... buat entri kontroversi kononnya ;)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...