Saturday, March 14

Selamat Bercuti Sekolah

Salam.

Ni entry auto publish. Sekarang ni kami on the way balik johor, balik seminggu kot ;) So, nak ucapkan selamat bercuti untuk adik-adik dan anak-anak semua.



Cuti tu cuti juga, kerja sekolah jangan lupa yer :)

Kepada rakan-rakan blogger semua, BW akan blog walking ke blog korang bila dah balik nanti kay. Bye Bye! ;)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

14 comments:

  1. mesti budak-budak suka kan bila cuti sekolah ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, seronok sangat. si kakak dah pandai tengok kalendar, memang selalu kira bila nak balik :)

      Delete
  2. Replies
    1. kann .. cuti sekolah mesti kena reserve makan nasi minyak :)

      Delete
  3. bestnya ... rindu nak balik johor juga ... huhuhuuu ... selamat bercuti .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. samlah la kita yer, orang johor. selamt bercuti juga vee walaupun kerja sebenarnya :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...