Tuesday, February 7

Blog Ku Terabai Sudah

Salam ...

Update sekadar tak nak bagi blog bersawang jer ni. Busy dengan baby baru, blog terabai sudah :p

My baby. Sekadar hiasan. Tiada kaitan dengan tajuk pun :p

Walaupun dah jarang update, masih ada lagi rakan blogger yang sudi berkunjung dan komen disini. Thanks a lot semua. Next time, bila BW kembali aktif berblogging, BW akan booommm blog korang kay.

P palang S: Lepas ni akan cuba update sebulan sekali, tapi just update semata-mata, maybe tak ada masa lagi nak blogwalking.

Thanks in advance kepada yang sudi singgah sini and Sorry in advance juga sebab tak dapat nak balas kunjungan korang.

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

13 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, tahniah 😄 moga bayi ni jadi seorg yg penyejuk d mata penawar d hati

    ReplyDelete
  3. saya pon slow sangat dah sekarang ni.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita ... nanti bila ada masa free banyak, nak kembali aktif juga :)

      Delete
  4. alhamdulillah, tahniah BW. comelnye baby, selamat berpantang ye :)

    ReplyDelete
  5. Saya faham sebab pernah beristeri.
    Not to worry bw.

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...