Tuesday, February 7

Blog Ku Terabai Sudah

Salam ...

Update sekadar tak nak bagi blog bersawang jer ni. Busy dengan baby baru, blog terabai sudah :p

My baby. Sekadar hiasan. Tiada kaitan dengan tajuk pun :p

Walaupun dah jarang update, masih ada lagi rakan blogger yang sudi berkunjung dan komen disini. Thanks a lot semua. Next time, bila BW kembali aktif berblogging, BW akan booommm blog korang kay.

P palang S: Lepas ni akan cuba update sebulan sekali, tapi just update semata-mata, maybe tak ada masa lagi nak blogwalking.

Thanks in advance kepada yang sudi singgah sini and Sorry in advance juga sebab tak dapat nak balas kunjungan korang.

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

22 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, tahniah 😄 moga bayi ni jadi seorg yg penyejuk d mata penawar d hati

    ReplyDelete
  3. saya pon slow sangat dah sekarang ni.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita ... nanti bila ada masa free banyak, nak kembali aktif juga :)

      Delete
  4. alhamdulillah, tahniah BW. comelnye baby, selamat berpantang ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sue. Alhamdulillah, dah habis pantang dah :)

      Delete
  5. Saya faham sebab pernah beristeri.
    Not to worry bw.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Will try blogwalking juga bila ada masa free sikit :)

      Delete
  6. tahniah di atas kelahiran baby...semoga menceriakan keluarga BW

    ReplyDelete
  7. Tahniah zie...sibuk ngan dak montel eh skrg..faham...bila ada baby ni mmg kena beri tumpuan x de masa nk ngadap blog..JM faham 😬

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks JM ... busy dengan dak montel dan kakak dia, dua orang dah sekolah sekarang :)

      Delete
  8. kena cubit nampaknya supaya rajin berblog lps ni hahahahah

    ReplyDelete
  9. kena boom balik hehehehe jgn tinggal blog terus tau

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...