Friday, August 14

Nilai Matawang Malaysia Terkini. USD1 = MYR4.

Salam ...

Baru je jatuh matawang kita, jatuh lagi, ni dah tahap dahsyat. Dulu time kejatuhan ekonomi pun tak teruk macam ni. Sekarang ni, satu dollar sama dengan empat hengget. Memang tak tahu la nak kata apa.
Nilai Matawang Malaysia Terkini
Converter. Nilai Matawang Malaysia Terkini. USD1 = MYR4.
 Check on 13/08/15 at 10.30pm
Nilai Matawang Malaysia Terkini
USD1 = MYR4.02. Takde mood nak tulis RM, sebab benci dengan RM (Ros in Kangkung Land) Klik Sini. Memang stress la, dah la kenakan GST, kononnya nak tingkatkan ekonomi, tapi last-last nilai matawang kita jatuh menjunam. Terima kasih PM, 1MDB dan macai-macai PM yang &%^*#@
Nilai Matawang Malaysia Terkini
Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)
Nilai Matawang Malaysia Terkini

23 comments:

  1. harap2 pemimpin kerajaan cpt2la usaha dn naikkan blk..mcm2 musibah..Smga Allah berikan kita pemimpin yg adil dan takut pdNya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau PM tetap org yang sama, jangan haraplah ... amin, semoga Allah beri kita pemimpin yang adil :)

      Delete
  2. Rakyat juga yg terasa bahangnya, pemimpin negara ada kisah ke kesan pd rakyat marhean cam kita ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal, memang terasa bahanglah ... pemimpin tahu nak buat projek itu ini, nak 'makan' sana sini :)

      Delete
  3. Replies
    1. yezze ... sebab kos barang import meningkat.

      Delete
  4. Replies
    1. pemimpin yang suka sebut ayat ni memang hampeh kan :) ...

      Delete
  5. Replies
    1. kesian kalau diorang tak pangkah la ... yang sendiri pangkah, sendiri mau ingat la :p

      Delete
  6. sepatutnya dh ada pihak gulingkan kerajaan.. harap tabah rakyat malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. pihak yang sepatutnya menggulingkan dia dan digulingkan terlebih dahulu ... dasar politik kotor kan :)

      Delete
  7. apa nk jadi dengna Msia sekarang...makin TERUK!!! FRUST lahh hai...kalau bersuara nanti 'ada yang kena pecat'

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha nayo kan ... staff govt kena paksa rela sokong govt la :)

      Delete
  8. bagi kaki travel mcm JM ni mmg sangat FRUST!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ... nak travel budget kena lebih lagi la, bila convert jadi sikit aje pasni

      Delete
  9. siapalah kita nak bersuara...tiada siapa yg peduli...sedih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn, pemimpin bukan peduli pun susah rakyat ... "rakyat didahulukan" propa semua tu

      Delete
  10. Bertenang BW...

    Bertenang JM...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ... JM marah sebab pasni susah lah nak travel, kena budget lebih :)

      Delete
    2. me bengang bukan sebab travel ... tapi sebab bengang dengan njib dan rmah :p

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...