Tuesday, September 1

Kaki Komen Ogos Dan Bloglist September 2015

Salam ...

Hari ni BW nak listkan senarai 10 teratas kaki komen untuk bulan lepas, ogos 2015. Terima kasih buat semua blogger yang sudi komen di blog BuatWanita.Blogspot.Com ni.

Senarai kaki komen ogos 2015
Top 10 Komentator Ogos 2015


Terima kasih buat semua blogger sama ada yang tersenarai atau yang tidak tersenarai dalam top 10 list. Terima kasih kerana sentiasa sudi meninggalkan komen di blog ini.

Untuk bulan ogos king of comments adalah Jari Manis a.k.a JM. JM si pink traveller dan bommm blog Buat Wanita selepas raya yang lepas. Memang kebabommm JM ni tau kat mana-mana blog pun. Thanks JM :)

Sebelum ni senarai bloglist adalah senarai peserta segmen, tapi segmen telah ditamatkan. So, mulai bulan ini dan bulan-bulan berikutnya, setiap top 10 kaki komen untuk bulan sebelumnya akan dimasukkan dalam bloglist. Kepada sesiapa yang nak masuk dalam my bloglist sila komen banyak-banyak kay. Jangan risau, komen akan dibalas tau ;)

Senarai Bloglist September 2015


So, takan korang tengok je kan. Jom blogwalking ;)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

14 comments:

  1. Salam singggah petang sis...Alhamdulillah Diana Ada dlm senarai no sis....terima kasih sis Dan tahniah juga kepada semuanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam diana ... diana no.2, thanks sebab rajin komen kat sini :)

      Delete
  2. hihihi... hadiah yang ku pinta ialah masakkan daku .... errrrr lasagna boleh?
    hahahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ... hadiah masakan? macam la kita sebelah rumah boleh hantar :p ... thanks huda sbb rajin komen kat sini :)

      Delete
    2. Tak kira.... nak jugak...

      Hihi

      Delete
  3. Replies
    1. sama-sama ... terima kasih juga sebab rajin komen kat sini :)

      Delete
  4. si JM tu komen ke main masak2 kat sini ish ish ish

    ReplyDelete
  5. same to me..balas kunjungan mereka yg datang tinggalkan komen sbg tanda penghargaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer betul ... disamping tu dapat kenalan ayam maya :)

      Delete
  6. wahh masuk juga ya.. hehee
    tahniah buat semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah buat nina ... tq sebab selalu bommm sini :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...