Wednesday, September 23

Terima Kasih Buat Semua Readers Komentator

Salam ...

Bila dah dua tahun berblogging ni, teringin juga nak beri small gift kepada blogger yang rajin mengomen di blog ni.

Sekadar Hiasan
Sekadar Hiasan

So, BW decide nak bagi small gift pada Top 5 Komentator. BW pilih top five dari widget komen yang lama, yang BW dah guna dua tahun sebelum ni. Sekarang ni dah guna widget komen yang lebih simple secara bulanan. Kalau capture yang latest, blogger Jari Manis paling atas sekali ;)

Capture on 31/08/2015

Small gift ni BW bagi sebagai tanda terima kasih sebab sudi sentiasa komen di blog Buat Wanita ni. Pha Is dan Nhhas (Huda) antara blogger yang mengomen sejak dari mula-mula blog ni di create. Suhailah Hamid dan Muhammad Khairuddin Lim pula mula komen disini lebih kurang setahun yang lepas. Jari Manis pula baru beberapa bulan sahaja komen di blog ni. Thanks a lot sebab rajin tinggalkan komen di blog ni. Nanti emailkan nama, no tel dan alamat penuh ke little.puteri@yahoo.com kay. Cuma tak sure lagi tau bila nak ke pejabat pos ;)

Kepada blogger-blogger yang tak tersenarai, terima kasih banyak-banyak juga kay sebab sudi tinggalkan komen di blog yang tak seberapa ni. Juga terima kasih kepada semua silent readers. Thanks a lot  korang :)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

50 comments:

  1. Replies
    1. tq juga buat ena yang sudi komen disini lately ni :)

      Delete
  2. tahniah kepada semua yang rajin komen.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq buat aiza juga yang sudi komen kat blog ni :)

      Delete
    2. you are welcome.. rapatkah ukhwah sesama kita semua.. :)

      Delete
    3. dahsyat kak miz aiza.. baru kembali aktif, dah nampak dimana-mana.. hahaha

      Delete
    4. bagus ni ... ramaikan kenalan di alam maya :)

      Delete
  3. tahniah pha is !! hehe dan yg lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq juga buat nina yang rajin komen disini, actually nina nombor enam ... tapi ada lima aje hadiah ni, next year turn nina kot :)

      Delete
    2. thanks nina.. heheh..
      n thanks jugak buat tuan rumah.. :)

      Delete
    3. hahha.. takpe lah BW. trima kasih juga selalu singgah bom blog nina :)
      sama2 pha is yg fames kt smua blog :)

      Delete
    4. sama-samalah kita membalas kunjungan :) ... pha is tu dulu memang rajin mengomen kat sini, tapi semenjak dua menjak ni dah kureng, busy dah kerja kan :)

      Delete
  4. Tahniah semua!")

    Salam aidiladha BW..")

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq wawa sebab sudi komen kat sini ... salam aidiladha juga :)

      Delete
  5. Ehem ehem.... nak BW masak utk kita...
    Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, ni small gift je huda, tak ada kaitan dengan masakan :p ... nanti emailkan alamat kay :)

      Delete
  6. alhamdulillah.. saya dah hantar alamat kat email.. :)

    ReplyDelete
  7. wahhh JM pun ada gak.. Tahniah semua... nama mummy xdak pun sob sob sob... :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. mummy julia lately ni je baru komen kat sini, next year masuk list kot... thanks sbb sudi komen kat sini :)

      Delete
    2. Mummy!!! ahakss..malu titieew!

      Delete
    3. JM kan rajin blogwalking, thanks JM :)

      Delete
  8. Replies
    1. thanks juga buat diana sebab sudi komen kat sini :)

      Delete
  9. dah do beratus mcm tu , memang peramah mrk tu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu untuk dua tahun, kalau bulanan sikit aje :p

      tq juga buat vee :)

      Delete
  10. eh eh eh..JM baru nk baca komen ni....Zie Has lum ada alamat JM lagi eh..ke dh ada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum ada JM ... ituhari JM bagi gift yang ada sejadah tu, my son koyakkan sampul poslaju tu :(

      Delete
  11. Rasanya belum ada lagi kan...okey JM dah send address tu

    ReplyDelete
  12. sebenarnya datang tinggalkan komen untuk rapatkan hubungan silaturrahim dan balas kunjungan..x de niat nk dapatkan apa2 balasan..tetapi kalau tuan tanah nak bagi..terima dengan hati terbuka heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn samalah kita JM, nak balas kunjungan disamping nak dapat pageviews :)

      Delete
  13. Alamat saya : Muhammad Khairuddin Lim
    N0 2 Jalan Wangsa 2
    Taman Wangsa
    35900 Tanjong Malim, Perak.

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. tq sebab brother MKL rajin komen kat sini :)

      Delete
  15. Batu sedar...tersalah hantar...hantar sini pun ok...

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...