Monday, October 12

Yeay! Permohonan Innity Lulus Dalam Masa 1 Hari

Salam ...

Baru je cerita semalam kan, BW dah register innity, Klik Sini. Hari ni dapat email dari Innity, "Congratulations, your application has been approved".


Email dari innity. Permohonan iklan innity lulus dalam masa satu hari bekerja.
Email Dari Innity

Dear Zie Has, 

Thank you for registering on network.innity.com. Your account has been created successfully. You may access your Advenue account.

If you have any enquiry please do not hesitate to contact us at media@innity.com. 

Thanks! 

Sincerely, 

The Innity Performance Network Team

Yeay! Seronoknya. Bukannya apa, ramai blogger kata susah nak lulus innity ni, ramai yang kena apply banyak kali. BW apply sekali terus approve dalam masa sehari bekerja. Excited jadinya. So, lepas ni nak membusy kan diri add iklan innity dalam blog pula :)

Bermulalah episod 'experimenting' iklan baru. Nanti will share kay, earning innity compare dengan nuffnang. So, sebelum add innity, nak cashout nuffnang dulu, pasni tak glitterati dah la kan ;)

Ok lah, nak study cara add iklan innity lak, tak tahu lah senang ke tidak.

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

24 comments:

  1. Replies
    1. innity tu iklan macam nuffnang gak, tapi ramai blogger yang kata earning innity lagi banyak dari nuffnang, ni nak cuba try test ni :)

      Delete
  2. yeay...syukur..okey! Zie Has try dulu dan jika hasilnya BERBALOI, JM akan follow hikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. yezze ... nanti will share pendapatan innity kay :)

      Delete
  3. wah..boleh belaja jgk ni..will follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom follow, jom register innity gak :)

      Delete
  4. Tahniah yer BW... Zumal pun nak mohon juga laa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq zumal ... jom kita ramai-ramai register innity :)

      Delete
  5. Alhamdulillah.. Tahniah... Dah maju selangkah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ... hopefully blog ni maju macam blog Maria Firdz nanti :)

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. rasa seronok la sebab dah lulus, cam periksa lak kan :p

      Delete
  8. Replies
    1. Zie macamana nak apply..buat satu entry plsss... mata kelip2.. hehehehe

      Delete
    2. hehe nanti buat satu entry kay :)

      Delete
    3. dah share dah mummy ... laju tak? hehe :)

      Delete
  9. Tahniah zie has.. Semoga semakin bertambah rezeki berblog.. ;)

    ReplyDelete
  10. Btoi innity lebeh better dri nuff...tpi susah nk dpt...uv kena tnggi...rjin blogging klu dh berjaya apply.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uv dan pv memang kena tinggi kalau nak apply innity ni ... kena bagi blog up dulu lah baru leh apply. all the best :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...