Saturday, January 9

Semangat Berblogging Merundum Di Awal Tahun

Salam ...

Entry sembang kosong untuk hari ini. Bila dah masuk awal tahun ni terasa macam semangat berblogging dah merundum. Update blog pun kadang-kadang dua hari sekali dah ni ...

Sekadar Hiasan. Semangat Berblogging Merundum Di Awal Tahun. Pageviews per day pun jatuh merundum juga.
Sekadar Hiasan

Sebelum ni tak miss tau, satu entry sehari tu pasti. Hujung tahun ituhari macam rajin jer. Cuti pun sanggup auto-publish entry selama seminggu ;)

Tapi sejak 2016 ni, mood beblogging dah kurang. Acaner ni? Orang lain semangat awal tahun, ini tidak. awal tahun dah tak ada semangat :p

Blogwalking jangan cakap, cam malas benor. Malas satu hal. Tak ada masa pun satu hal. Sorry yer korang. Nanti mood berblogging dah datang BW terjah blog korang juga kay :)

Lately ni komen yang diterima teramatlah sedikit, sebab BW pun blogwalking sikit ajer. Pageviews pun merundum jatuh sama jatuhnya semangat berblogging BW ni ha. Biasa pageview perday 8k++ tapi sejak masuk 2016 ni pageviews perday 6k++ ajer.

Korang macamana? Makin rajin berblogging? :)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

8 comments:

  1. Salam singgah sini zie...samalah dengan MD...awal tahun ni rasa kurang dah nak update entri...kalau blohwalking tu masih juga..tengok pada masa yang ada....

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam diana ... terbalik kita yer ... saya update entry ada juga, blogwalking macam tak ada masa ajer sekarang ni :)

      Delete
  2. awal tahun mood mula2 tu berkobar, tp skrg ni sedikit menurun atas faktor kesihatan anak no 3 yg perlu menjalani rawatan berkala dengan doktor. Tak sempat nak schedule sbb letih dgn tanggungjawab sebagai isteri, ibu dan anak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak sue no 3 tu sakit ke sue? ... bila busy dengan anak-anak memang letih kan sue.

      go sue go! :)

      Delete
  3. saya pun agak merdum sikit baru baru ini mood blogging dan blogwalking...hari ini baru datang semangat baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita yer ... tapi semangat baru ni macam tak datang lagi :(

      Delete
  4. Lek la... 2016 baru 13 hari... hi hi hi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kannn ... kita tengok sampai bulan jun nanti ... kalau mood tak datang juga, maknanya dah bosan blogging kot :p

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...