Thursday, February 11

Comelnya Anak Nenas Saiz Kecil Macam Bunga

Salam ...

Entri wordless. Just nak share kejakunan BW dan anak-anak sebab first time tengok anak nenas. Tak sangka anak nenas comel sangat macam bunga pun ada.

Anak nenas cute macam bunga. Comelnya Anak Nenas Macam Bunga. Gambar Nenas Kecil Cute. Anak Nenas Kecil Bewarna Pink
Anak nenas bewarna seakan pink.

Actually ni bukanlah anak nenas dekat rumah kami. BW kalau bab menanam ni tangan tak subur :p Ini pokok nenas dekat rumah my brother. Semua tanaman dia subur-subur belaka.

Anak nenas cute macam bunga. Comelnya Anak Nenas Macam Bunga. Gambar Nenas Kecil Cute. Anak Nenas Kecil Bewarna Pink
Saiz comel macam sekuntum bunga.

Nanti kalau dah duduk kampung ada tanah besar, bolehlah tanam nenas banyak-banyak. Walaupun tangan tak subur, mesti ada satudua yang hidup kan kalau tanam banyak. Sebabnya BW memang suka sangat makan nenas :)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

10 comments:

  1. Baru ni di giant ada jual nenas yg kecil2 comel je tp panjang. Tengok je la x beli pun. Tak tahu apa rasa dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh baby nenas tu kan ... sedap nenas yang tu sue, manis ajer :)

      Delete
  2. ini nanas jenis kacukan.. tak sure nama sains apa. tp memang sesuai di tanam kt rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh patutlah kecil comel ajer ... kalau nenas biasa tu ada tak yang kecil comel macam ni? tak pernah tengok anak nenas sebenarnya :)

      Delete
    2. hahaha.. cuba lah tanam sendiri :)
      takut tak besar2.. tak silap yg biasa tanam atas tanah

      Delete
    3. kalau rumah tanah luas, memang nak try tanam itu ini :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...