Monday, February 15

Sayonara Buat Blogger Jari Manis @ JM

Salam ...

Entri ni khas buat JM. Blogger rerupis si Jari Manis. JM sudah berhenti berblogging. "My soul is gone" katanya. So selepas ini tiada lagi perkongsian travel trip dari JM. Sayonara JM :(

Sayonara Buat Blogger Jari Manis @ JM. Kungjung Mengunjung Sesama Blogger. Terima Kasih Semua
JM nya blog header dan Profile image. 

JM antara blogger yang memeriahkan blog ni sepanjang 2015. So dengan gigihnya BW pun mencari komen pertama JM. Tanpa sedar sebenarnya kita dah kunjung mengunjung dari januari 2015 tau JM, dah setahun rupanya.

Komen pertama dari JM di blog Buat Wanita ni.

Sepanjang setahun perkenalan di alam maya ni, dah dua kali dapat ole-ole dari JM. JM memang dikenali sebagai blogger yang pemurah dan mesra alam. Tengoklah komen pertama dia, macam dah lama kenal kan :)

Dapat Gift Kali Pertama. Sayonara Buat Blogger Jari Manis @ JM. Kungjung Mengunjung Sesama Blogger. Terima Kasih Semua
Gift pertama dari JM, Klik Sini

Dapat Gift Kali Kedua. Sayonara Buat Blogger Jari Manis @ JM. Kungjung Mengunjung Sesama Blogger. Terima Kasih Semua
Gift kedua dari JM, Klik Sini

Kepada JM, happy travelling diucapkan. Tahun 2016 ni jadual travel JM dah penuh kan. Kalau tahun-tahun mendatang JM banyak masa terluang, share lah travel trips JM yang banyak tertunggak tu yer. Walaupun dah basi, kami sedia membacanya :)

Terima kasih sangat tau JM kerana sudi membalas kunjungan dan memriahkan blog ni sepanjang setahun yang lepas. Tanpa JM, tak ada lah komen kebabommm lagi. Sunyi sedikitlah blog ni.

Hopefully pengungjung setia, huda (Nhhas), brother MKL (Muhammad Khairuddin Lim), sue (Suhailah Hamid) dan nina (Amanina Mads) masih meneruskan hobi berblogging. Kalau korang pun stop, terus sunyi sepi blog ni tau.

Kepada blogger yang tak disenarai kan pun terima kasih sebab sudi berkunjung disini. Korang pun janganlah stop juga yer,kunjungan korang akan sentiasa dibalas kay. "We as a blogger support each other" pinjam tagline JM jap :)

Thanks JM! Thanks korang! Thanks semua!

Again, sayonara JM :(

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

16 comments:

  1. sayu pulak kalau dah namanya sayonara tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayu kan ... sebab dalam entry last JM, dia pun tulis sayonara!!!

      Delete
  2. laa..JM dah nak berhenti berblogging ke, sedihnye...

    ReplyDelete
  3. jadual pack agaknye ye..dunia blogger tenggelam timbul..insyaallah selagi ade kudrat menulis,akn teruskan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe kot, jadual JM pack ... go suhaila go, sama-samalah kita teruskan menulis yer :)

      Delete
  4. Hope it is for temperory only lh kot...

    Sis jm... plisss

    ReplyDelete
    Replies
    1. temporary lah tu rasanya ... tapi temporary pun setahun lah juga kot, sebab jadual travel JM kan penuh 2016 (memandai jawab bagi pihak JM :)

      eh apasal huda panggil JM, sis JM. ni yang tertanya-tanya berapa umur JM ni (JM, jika baca komen ni, sila jawab :)

      Delete
  5. Huh! Jay Emmm oooo Jay Emm... Harap dia x merajuk lama... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap-harap tak lama lah kan ... eh chop, dia merajuk ke? ;)

      Delete
  6. Huh! Lama x jengah sini nak baca resepi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS pun busy travel juga kot awal tahun ni :)

      Delete
  7. temporary je tu.. hahaa
    BW dgn JM je tak bg lg alamat nk pos. nina takkan tinggal blog terus tp ke laut lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha memang pun, sekejap jer JM stop, tak sampai sebulan :p

      eh, nina ada minta alamat yer, will send email nanti kay

      Delete
    2. hahaha syg lah kalau tinggal terus.
      dh dpt cuma tak pos lg. hehe sabar tau

      Delete
    3. dah dapat kad raya dari nina ... thanks :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...