Wednesday, January 1

Hai Hai 2014, Bye Bye 2013 ;)

Selamat Tahun Baru ....


BW nak wish selamat tahun baru 2014 kepada semua pengunjung blog Buat Wanita terutamanya kepada blogger-blogger yang aktif mengomen di blog BW ;)




Sepanjang tahun 2013, blong Buat Wanita ni dah berumur 4 bulan la, Start dari 1 Sept 2013. So meh kita tengok prestasi blog Buat Wanita ku ini ;)

Antara prestasi yang agak memuaskan ....

Jumlah visitor yang boleh dikatakan ok la untuk beginner blogger. Kot la :p Ni pun maybe sebab BW pun rajin juga la blogwalking & comment kat blog orang lain.

Jumlah follower yang agak ok. Tu pun sebab, you follow me, i'll follow you back for sure. hehe

Jom usha, part yang tak berapa nak memberangsangkan sangat :p

Jumlah earning nuffnang baru RM5++ je, kui kui kui

Alxa traffic rank pula berjuta-juta lemon, kalau google page rank jangan cakap la memang tak masuk list. hua hua hua


Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

5 comments:

  1. bw.. hihi.. ada lak nama kite tu.. neway.. keep blogging yer bw,, heppy new year 2014..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yezze.. mula-mula L kat atas, pastu pha is potong :) .. hapy new year too!

      Delete
    2. hhihi.. tu lah.. pha is pantas mengejar ni.. kena kejar balik... hihihi

      Delete
  2. Selamat Tahun Baru BW...
    Semuga tahun 2014 nie belog ini akan lebih berseri dengan pelbagai n3 berinformatif dan lebih sukses kay... :D

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...