Sunday, January 5

Buat Duit Dari Rumah. Job Di Rumah Cekik Darah

Salam 1 Malaysia ...

Jom buat duit dari rumah!

Gaji bergantung kepada kerajinan anda.

http://jobdirumah.com/view
Antara tugasan Job Di Rumah;

- Data Entry
- Menaip Dokumen
- Mengumpul Maklumat
- Menulis Artikel
- Menulis Laporan
- Khidmat Pelanggan
- Tugasan Perkeranian
- Tugasan Mudah IT

Syarat-sayarat kelayakan;

- Tahu menggunakan komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh membaca & menulis dalam bahasa inggeris.
- Mempunyai komputer/labtop
- Ada akses ke talian internet
- Berumur 18 tahun ke atas

Lain-lain kelayakan;

- Mampu bekerja tanpa pengawasan
- Berupaya mengikuti arahan
- Bersedia untuk bekerja keras
- Berfikiran positif  terbuka
- Bermotivasi & mahu belajar
- Punya disiplin yang tinggi
- Bukan seorang yang pemalas

Berminat untuk join?? Klik sini untuk maklumat lanjut >> http://jobdirumah.com/view

http://jobdirumah.com/view


Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

4 comments:

  1. Bagus juga BW sharing peluang tu... :D

    Idah tak mampu dah kot nak buat parttime... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. ni untuk yang tak berapa nak busy :p

      Delete
  2. bw ade join ke job dirumah tu? nk jugak try tp b4 ni kwn2 rmai yg trkne tipu..jd mcm was2 jugak..klau ade yg dh pena join nk jugak share pengalaman..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups, join... ni tak tipu sebab awal-awal dia dah state, dia bukan bagi kerja, dia bagi tips and list kerja kosong... tapi kita yang kena apply @ bit kerja tu ... kalau kita join dia bagi link yang ada video cara-cara nak bit semua tu la... macam kita bayar e-book la :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...