Sunday, April 6

Jom Buat Banana Split Oreo. Yummy!

Happy Weekend ...

Jom buat Banana Split Oreo dirumah hujung minggu ni. Biarkan anak-anak buat sendiri lagi la diorang seronok dan tak sabar nak makan ;)

Yummy! walaupun bahan simple, my dotter tetap berebut :)


Ni namanya banana split budget. Haha. Tade stok coklat cair dirumah la. Pisang pun dipotong kecil supaya anak senang nak makan.

Bahan-Bahan;

- Ais Krim Vanilla
- Pisang Montel
- Biskut Oreo
- Coklat Cair (Jika Ada)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

11 comments:

  1. Replies
    1. haha... memang pun resepi kanak-kanak :p

      Delete
  2. memang sedap..masa kecik dahulu kalau ingin pergi ke bandar taiping abah akan bawa kami naik bas. Tempat makan yang paling kami suka adalah belakang balai bomba tempat banayk kedai yong taufu dan saya akan pesan banana split.

    ReplyDelete
    Replies
    1. skang ni tayah order kedai... order kat bini aje ;)

      Delete
  3. Aiskrim kalau tak ada banana pun sodappp jerr... hehehe... tapi taruk toping memang superb kan.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. kalau makan camtu pun cepat je licin, kalau letak bahan-bahan lagi la laju makannya ;)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...