Tuesday, April 29

Video Pembentukan Bayi Dalam Kandungan

Salam ...

Entri wordless hari ni, sebab asyik sakit pinggang je sejak baby dah masuk 7 bulan. Nak duduk lama-lama depan komputer ni rasa tak selesa. So, jom layan video ni, memang touching. Si kakak bila dia tengok video ni asyik nak cium perut BW je, dulu suruh cium dia kata "malu la". Skang ni tak suruh pun sibuk nak cium tak sabar tunggu baby baru keluar juga agaknya :)

Sekadar Hiasan. Bestnya kalau dapat kembar :)


Dah tak mampu nak maintain 1 hari 1 posting dah ni. Blog blogger lain pun rasa macam dah beberapa hari tak jenguk. Tengah menyesuaikan diri ngan perut yang sarat membesar. Nanti dah stabil boleh la aktif ber blog walking semula :)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

9 comments:

  1. Tk ur time ye..sy suka tengok perkembangan bayi dalam perut

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la.. dah banyak kali tengok pun still suka :)

      Delete
  2. owh. x pe.. sila banyak berehat... utamakan yg lebih penting.. hehhe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak berehat pun kebosanan pulak, hehe :)

      Delete
  3. keselesaan tu lbh ptg . klu ada idea , simpan dulu dlm note ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus idea ni, simpan idea dlm note :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...