Monday, December 1

Percubaan Cashout Nuffnang Kali Kedua

Salam ...

Hari ni BW cashout nuffnang kali kedua. Dulu percubaan cashout kali pertama seronok sangat, Klik Sini. Kali ni takde feel pun. Sebab yang first tu kena reject, Klik Sini.


Kali ni cashout hujung bulan, 30hb. Sebab ada yang kata, kalau cash out awal kena reject. Kali ni takan klik iklan sendiri sekali pun, walaupun nak testing. Sebab ada yang kata nuffnang reject bila kita klik iklan sendiri.

Bila submit ticket kat nuffnang, dia reply suruh update info. Bila cek semua info betul. Tapi still update sedetail-detailnya juga.

Tunggu next month pula. Mari kita tengok, kena ke tak kena :p

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

17 comments:

  1. Boleh jadi camtu ye??Takutnya pulak

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hehe... tapi belum tentu sukses lagi ni :p

      Delete
  3. eh?boleh pula macam tu ye? kena tanya nuffang terus tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tanya.. dia suruh update details aje

      Delete
  4. insha allah , kalau dah rezeki tak kemana . saya blm pernah cash out . mudah2n x kena reject nanti ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kena reject lagi frust la kan.. lama kot, setahun lebih baru leh cash out :p

      Delete
  5. Replies
    1. kan.. dulu pun tatau boleh kena reject :p

      Delete
  6. Replies
    1. tu la.. hopefully kali ni tak kena reject lagi

      Delete
  7. X pernah cash out lg pn.. Huhuhuhu

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...