Sunday, December 7

Oh! Dominos. Ku Tunggu Dikau 1 Jam 30 Minit

Selamat Pagi ...

Korang pernah tak order Dominos's Pizza hari sabtu malam ahad? Ni first time BW order weekend night. Biasa order Domino's Pizza atau Pizza Hut Delivery, sharp 30 minit sampai kan? Tapi kali ni, time buat order, customer services dah inform dah, tunggu sejam sebab ramai yang order ...

Oh pizza yang dinanti-nanti :)~

Tunggu punya tunggu, dah sejam tak sampai lagi. Order 7.42 pm dengan harapan nak dinner. Tapi jadi supper la sebab 9.15 pm baru sampai. Sejam setengah kami tunggu ...

Maybe sebab time-time gaji kan, so ramai yang mengorder pizza. Pastu lak hujan renyai-renyai, so slow sikit la mat rempit pizza kan :)

Yang tak berapa nak best tu, pizza yang sampai dah sejuk. Tapi disebabkan kelaparan, lama sangat tunggu takde masa nak panaskan, makana aje la.

Pizza yang kami order pizza basic;

1. Classic Hand Tossed Smoky Beef & Chick
2. Crunchy Thin Crust Tuna Temptation
3. New york Crust Spicy Sambal

Disebabkan kelaparan juga la semua makan laju je. Pastu rasa tak kenyang. Kena la masak meggi pula. Haha. Dasar perut melayu kan. Makan roti tak kenyang ;)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

16 comments:

  1. domino mmg sedap.....yan tak pernah oder delivery..biasa beli kat kaunter je..extravaganza dgn spicy sambal...likesssssssss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kan. tapi prefer delivery je. kalau dine in suka pizza hut :)

      Delete
  2. ina memang minat dominos jugak.. hehe.. tapi tak pernah pulak order pakai delivery

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami pun ni first time kena tunggu 1j30m. Biasa 30minit sharp sampai :)

      Delete
  3. Asalam sabar menanti kan..singgah balas kunjungan tak follow Ertuza ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ... tu la sabar menanti sampai kelaparan :)

      Delete
  4. domino sedapp.. paling suka tuna temptation..

    ReplyDelete
  5. ramai suka dominos... sha prefer pizza hut... mungkin dari kecik sedap dengan pizza hut kot... hehe... ke sebab tak pandai pilih topping dominos ni?? heee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka pizza hut juga. especially dine in. cuma kadang-kadang nak delivery, order dominos :)

      Delete
  6. Lama sungguh menanti tu, kesian pelanggan tunggu lama:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... so pasni jangan order weekend night :)

      Delete
  7. lamanya tnggu.. kesian customer kena tahan lapar. lama xmakan domino's

    p/s: ais kepal tu sedap :) ais zaman 60'an

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. takleh order weekend night lagi kalau lapar :p

      p/s: ais kepal manakah? ;)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...