Tuesday, March 24

Blog Korang Silence Blog Ke Silence Reader ?

Salam ...

Korang pernah tak rasa, apesal la sikit sangat komen? Silence blog ke? Dulu BW pernah rasa macam ni. Komen diterima satu dua aje per entry. First dulu gigih komen kat banyak blog, dengan harapan akan terima komen juga :p

Sekarang pun still sikit juga jumlah komen diterima :p

Tapi, komen kurang tak bermakna silence blog. Macam blog BuatWanita.Blogspot.Com ni, komen je kurang tapi viewer per day boleh tahan la. Cuma diorang ni silence reader.

Snap pukul 2.30pm. Ok la kan banyak ni :)

Sekarang ni pun BW blogwalking kat blog blogger-blogger semua purata tiga hari sekali. Nak kurangkan masa yang diluangkan untuk berblogging :p Thanks kepada semua blogger yang sentiasa sudi komen di blog BuatWanita.Blogspot.Com ni ;)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

10 comments:

  1. Banyaknya silent reader tu... Tahniah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq. page view banyak la juga, tapi komen sikit, kadang-kadang rasa cam silence blog :)

      Delete
  2. Replies
    1. acik watie ada juga komennya .. silence sikit aje :)

      Delete
  3. Hihihi... janji kita buat apa yang kita happy...
    dan hari ni happy sebab hari gaji...
    hahahaha...
    tapi bayar segala bil... apa jer lah yang tinggal...

    okay ... mood biasa balik. hahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ... mula-mula tu ada a sikit rasa kecewa... puas dah komen blog org tapi blog sendiri org tak sudi komen. sekarang walaupun still sikit komen, tapi pengomen yang setia :)

      haha. kita hidup ni berhutang. org kampung tengok macam kaya aje ada itu ini, padahal bila dah bayar semua, kopak ade la :p

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...