Friday, March 13

Jangan Suka Menghakimi Orang Lain

Salam Jumaat ...

Sekadar renungan bersama. Janganlah kita cepat menghakimi orang. Kita pun bukannya 100% perfect.


"Judging  Another Person
Does Not Define Who They Are
It Defines Who You Are"

Setuju tak dengan quotes ni? Janganlah kita suka mencari salah orang lain. Janganlah asyik fikir negatif pada orang lain. Kita pun bukannya sempurna :p
"Menasihati Kerana Menyayangi
Bukan Untuk Menghakimi"

Kot yer pun nak menasihati berpada-pada kay jangan sampai menghakimi. Ingatan untuk diri sendiri terutamanya. Jom upgrade diri sendiri :)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

8 comments:

  1. Siapa kita utk menghakimi...kita lun manusia biasa jer ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ... kita pun banyak buat salah :)

      Delete
  2. nice sharing.. selalunya org yg judge people ni tak utamakan diri dia dulu. semua org buat salah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann.. pening tengok org macam ni. kalau boleh tak nak jadi macam diorang. so, selalu-selalu lah tengok diri sendiri dulu

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...