Tuesday, July 28

Cek Kedua Dari Nuffnang Sudah Ku Terima.

Salam ...

Yeay yeay dapat duit raya dari Nuffnang. Actually dapat bulan puasa ituhari, cuma baru clearkan cek tu :)
cara buat duit dengan nuffnang
Cek kedua dari nuffnang sudah diterima
Kali ni dapat RM59 :)
cara buat duit dengan nuffnang
Sebelum ni pernah cerita pasal cek Nuffnang yang pertama. Ambil masa setahun tau nak dapatkan cek pertama, dua kali kena reject pula tu bila cash out, Klik Sini.
cara buat duit dengan nuffnang
nuffnang nyer payment history
Cek kali kedua ambil masa 5 bulan untuk cash out.
cara buat duit dengan nuffnang
Alhamdulillah untuk cek kedua ni ambil masa 5 bulan untuk cash out. Ada improvement la kan, yang pertama tu punyalah lama, setahun lebih baru boleh cashout. So, purata pendapatan berblogging kali ini adalah RM10 sebulan. Hopefully, hits blog akan up lagi dan boleh cashout Nuffnang setiap bulan.
cara buat duit dengan nuffnang
Terima kasih buat Nuffnang dan semua pengiklan yang memberi kepercayaan kepada blog BuatWanita.blogspot.Com
cara buat duit dengan nuffnang
So, kepada blogger yang belum pernah dapat cek dari Nuffnang, jangan give up kay. Kita sama-sama berusaha lagi dan lagi :)
cara buat duit dengan nuffnang
Misi seterusnya, nak dapatkan invitation untuk blockbuster campaign dan promoted content. Caiyok :) 
cara buat duit dengan nuffnang
Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)
cara buat duit dengan nuffnang

15 comments:

  1. Haha... nuffnang sy ada spuloh hengget je...
    haha... gelak 10x kt diri sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ... dulu mula-mula letak nuffnang pun macam tu lima hengget tak gerak-gerak ;)

      Delete
  2. tahniah BW...tu sbg pemangkin utk kita terus tingkatkn mutu blog juga tu kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ... semangat nak dapatkan lebit hits ni ;)

      Delete
  3. tahniah BW atas rezeki nuffnang. Sue blom cukup lagi untuk cashout.

    ReplyDelete
  4. tahniah..untung dpt duit raya tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ... kann biasa beri duit raya, ni dapat pulak :)

      Delete
  5. tahniah..pelbagaikan lagi entry..confirm HOT ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ... tak hot takpe yg penting banyak hits :p

      Delete
  6. alhamdulillah rezeki berblog..teruskan menulis jgn jd seperti JM huhhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa jangan jadi macam JM? blog JM mantap la ... ramai blogger yang sudi berkunjung dan komen di blog JM :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...