Wednesday, September 9

Ragam Anak Di Studio. Ada Je Yang Tak Kena.

Salam ...

Dulu BW pernah cerita misi mencari baju sedondon warna maroon. BW semangat cari baju sedondon sebab nak tangkap gambar potrait family kat studio ;)
Gambar potrait keluarga di studio.
Potrait Keluarga kakak dan ica
Sempat lagi bergambar dekat prop cendawan sebelum cameraman datang :)
Gambar potrait keluarga di studio.
Macam-macam ragam anak-anak bergambar distudio. Lat sekali bergambar di studio anak dua orang aje, senang sikit nak adjust. Kali ni anak empat susah sikit especially sebab my sons sorang setahun seorang dua tahun, susah nak follow instruction cameraman. Dalam setiap gambar, bila orang lain semua ok, ada aje sorang yang pandang tepilah, tutup mata la, nampak gigi la, menguap la :p
Gambar potrait keluarga di studio.
Potrait Keluarga - si baby
Si baby pun nak selfie juga ;)
Gambar potrait keluarga di studio.
Semua gambar yang BW tempek ni, guna camera sendiri dan lighting pun tak on, tu pasal tak berapa nak studio sangat gambarnya ;) Cameraman just on lighting bila dia yang snap sahaja.
Gambar potrait keluarga di studio.
Potrait Keluarga - si babang dan kakak2
Background yang kami pilih, simple ajer kan.
Kalau gambar cameraman yang snap, belakang tu warna silver cerah.
Gambar potrait keluarga di studio.
Last sekali pilih gambar BW dengan suami yang elok. Then request kat cameraman tu, photoshopkan gambar anak-anak. Si abang pandang tepi, minta dia ambil gambar lain yang dia pandang depan, si adik menguap, minta dia ambil gambar lain yang senyum dan si kakak mulut ternganga, minta dia ambil gambar mulut tertutup. Tak tahulah apa hasilnya nanti yer. Hopefully cantiklah gambar potrait tu. Bukan selalu kami tangkap gambar studio ni.
Gambar potrait keluarga di studio.
Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)
Gambar potrait keluarga di studio.

18 comments:

  1. ingat nak buat jugak family photo ni macam ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat jangan tak buat ;) ... kami dah dua kali buat family potrait ni

      Delete
  2. bestnya..teringin gk sbnrnye..tpi belum kesempatan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu kesempatan apa tu? ... masa ke? alaaa pergi je kedai gambar, siap-siap pakai baju cantik, snap gambar 2-3minit, 2-3 hari dapat la gambarnya :)

      Delete
  3. Nak tgk hasil last plissaa....

    Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hasil last tak leh expose ... sebab ada gamba tuan tanah yang pemalu kononnya :p

      Delete
  4. Nak tgk hasil last plissaa....

    Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hasil last tak leh expose ... sebab ada gamba tuan tanah yang pemalu kononnya :p

      Delete
    2. alaaaaaaaaaaa..baru nk minta gambar tuan tanah tu..sekali!!!! sob sob sob..kempunan lah kan Huda

      Delete
    3. malu la, penuh tau gambar tuan tanah dalam potrait tu ... nanti tuan tanah dah selim melim boleh la tempek gambar kot. haha :p

      Delete
  5. Wah comel semua..anak2 sy mmg x duk diam kalau gambo

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorang semua suka bergambar, duduk diam aje, kecuali si baby ... cuma reaksi muka, mata mulut je tak menentu :p

      Delete
  6. Wah comel semua..anak2 sy mmg x duk diam kalau gambo

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorang semua suka bergambar, duduk diam aje, kecuali si baby ... cuma reaksi muka, mata mulut je tak menentu :p

      Delete
  7. Wah comel semua..anak2 sy mmg x duk diam kalau gambo

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorang semua suka bergambar, duduk diam aje, kecuali si baby ... cuma reaksi muka, mata mulut je tak menentu :p

      Delete
  8. tak pe..anak comel2 pasti gambar akan nampak lebih menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn ... sebab ada anak-anak sekali gambar jadi menarik :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...