Wednesday, November 11

Terima Ole-Ole Dari Indo & Thai. Tq Jari Manis

Salam ...

Sebelum ni pernah share dapat gift dari blogger Jari Manis @ JM, Klik Sini. Hari ni dapat lagi gift dari JM tau, baru jer sampai petang tadi ...

Dapat Gift Dari JM. Terima Ole-Ole Dari Indo & Thai. Tq Jari Manis
Ole-ole dari Jari Manis :)

Last time dapat ole-ole dari Korea. Kali ni dapat ole-ole dari Indonesia dan Thailand. Memang pemurah JM ni kan. Biasanya orang lain kalau travel beli gift untuk sanak-saudara dan sahabat kan. Tapi si JM yang pemurah ni memborong untuk rakan alam maya sekali ;)

Gift kali ni sempena jadi top komentator Julai - September 2015. Kali ni dapat tiga fridge magnet. Satu dari Thailand dan dua lagi dari Indonesia. Sesuai sangat la kan untuk orang yang jarang travel macam BW ni, fridge pun banyak ruang kosong lagi ;)

Dapat Gift Dari JM. Terima Ole-Ole Dari Indo & Thai. Tq Jari Manis
Cer teka dimana FM pemberian JM ;)

Nampak tak kad ucapan pink berbunga tu? Dari JM tentulah pink kan. Jari Manis si pink traveler. Hopefully persahabatan di alam maya ni kekal lama. Thanks a lot JM. Thanks sebab bagi gift ni. Thanks juga sebab JM pun rajin komen kat sini. Support each other kan :)

Kalau korang pun nak berkenalan dengan si JM boleh terjah blog dia Jari Manis Travel List. Tapi rasanya semua kenal dengan JM kot, traveler blogger yang femes gitew ;)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

32 comments:

  1. Salam.singgah sini sis...wahh...tahniah sis...cantik FM tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam... tq diana... memang cantik FM tu :)

      Delete
  2. tahniah ya..JM memang baik hati kan..meriah hadiah tu dek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ... betul tu ... meriah kan fridge magnet tu :)

      Delete
  3. Replies
    1. tq ... brother etuza pun dapat juga kan? tahniah juga :)

      Delete
  4. Replies
    1. seronok seronok seronok (bak kata si ipin :)

      Delete
  5. x senget ke sis peti ais tu dgn FM? hahahah btw tahniah! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe peti ais belum penuh lagi, belum senget la ... tq :)

      Delete
  6. wahhh tahniah sis... murah rezeki pada yg memberi :):)

    ReplyDelete
  7. manyakk syokkk ma.... Untung JM syg... hehhehehee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang syokkk ar ... JM memang penyayang :)

      Delete
  8. JM... mummy nak jugak... hahahhaha penyibuk je kan..keh keh keh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ... nanti JM nampak komen ni mesti dia roger mummy ;)

      Delete
    2. Mummy nye dah pos...x sampai lg eh?

      Delete
    3. belum kot JM ... mummy dok melaka nun :)

      Delete
  9. Replies
    1. brother MKL pun mesti ada terima juga kan ... sama-sama kaki travel lah katakan :)

      Delete
  10. aha...syukur dah terima..mula tu JM pegi pejabat pos di Alamanda..dia charge RM4 utk pos FM tu..terkedu JM sbb nak pos lebih kurang 25 keping sampul kalau times RM4..agak2 berapa? then JM balik rumah..bungkus semula FM tu dan timbang semula di pejabat pos lain hanya perlu setem RM1 je..adus!!!! sib baik JM x byr RM4 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok pekerja pos tu kot ... ada yang kata ok, ada yang kata tak ... pos dah naik harga sekarang, banyak lak tu, dulu register pos baru RM2.50 sekarang register pos RM4.50.

      nasib baik JM pergi pejabat pos lain kan... gift untuk JM tak pos-pos lagi ni, entah bila la nak ke pejabat pos agaknya, isk

      Delete
  11. Terima kasih juga buat Zie Has sentiasa support blog JM...tu je yang mampu di beri sbg tanda terima kasih ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita kan support each other ... tu pun dah banyak sangat dah tu JM, kalau dapat satu jer pun dah rasa best, inikan pula dapat tiga, memang best :)

      Delete
  12. Tahniah zie has..banyak kumpul FM.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aiza ... FM tu banyak sebab separuh darinya orang bagi hehe ;)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...