Monday, December 21

Cuti Bersama Keluarga = Cuti Blog Walking.

Salam ...

Entri wordless. Just nak ucapkan terima kasih buat semua yang sudi singgah sini dan drop komen. Dalam masa beberapa hari ni BW tak dapat nak membalas kunjungan. BW bercuti bersama keluarga. So, bercuti blog walking juga :)

Nak Bercuti Dan Bermain Pasir. Bercuti Bersama Keluarga = Cuti Blog Walking.
My dotter berdua tu sibuk nak pergi main pasir.

Semua entry sepanjang beberapa hari ni autopublish. Walaupun bercuti, misi one entry per day masih dikekalkan, maintain gitew :)

Cuma bila bercuti BW memang tinggalkan segala macam gadget dan internet. Jarang-jarang kan bercuti, walaupun sekadar destinasi budget, walaupun dekat-dekat sahaja, mesti menikmati sepuasnya lah kan. So, bye bye internet ;)

Kepada yang masih sudi berkunjung disini walaupun tuannya tiada, thanks tau korang. Nanti dah balik BW blog walking ke blog korang pula tau.

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

24 comments:

  1. Selamat bercuti... jangan nakal2...hehe

    ReplyDelete
  2. bercuti ke mana? cantiknya pantai, selamat bercuti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantai tu kat cherating, tapi kami bukan ke cherating :p

      kami bercuti di melaka ajer :)

      Delete
  3. asalam..berikan peluang bebaskan diri seketika ..selamat bercuti ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ... bebaskan diri dari internet ke? :)

      Delete
  4. syoknya g bercuti.. slmt bercuti ya.. smoga slmt kembali..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah selamat kembali dah ni :)

      Delete
  5. selamat bercuti.. semoga selamat smpai ke destinasi

    ReplyDelete
  6. macam tempat shooting drama teman lelaki upahan jelah. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantai tu kat cherating, maybe drama tu shoot kat sana kot :)

      Delete
  7. saya pun sama...sekarang baru dapat blogwalking sakan...backdated blogwalking.

    ReplyDelete
  8. bagus tu zie has buat auto publish untuk entri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiza pun boleh cuba auto publish nanti, update sentiasa :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...