Wednesday, January 6

Cinta Biarlah Seperti Doraemon?

Salam ...

Wordless Wednesday.  Tersenyum bila baca kata-kata ni. Cinta pun dikaitkan dengan Nobita, Giant dan Doraemon :)

Cinta jangan seperti Nobita, yang mudah menyerah, jangan pula seperti Giant, yang suka memaksa, tapi biarlah seperti Doraemon, yang dipenuhi dengan keajaiban
Cinta Doraemon

"Cinta jangan seperti Nobita,
yang mudah menyerah,
jangan pula seperti Giant,
yang suka memaksa,
tapi biarlah seperti Doraemon,
yang dipenuhi dengan keajaiban"

Walaupun dikaitkan dengan Doraemon, penuh makna juga kata-kata ni kan. BW pula jatuh cinta dengan kartun doremon dari kecil lagi. Dah anak empat pun layan doraemon ;)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

20 comments:

  1. dah tengok "stand by me doraemon?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ada cerita cinta tajuk doremon juga eh, baru tahu ni ... tengok ofcoz lah belum :)

      Delete
  2. Replies
    1. kannn ... boleh pulak kaitkan cinta dengan watak kartun doraemo :)

      Delete
  3. Betul tu...
    Memang penuh makna kansss

    ReplyDelete
  4. Anak sue yg sulong tu pun suka citer kartun doraemon ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah dengan anak-anak kat rumah ni, suka doraemon juga :)

      Delete
  5. Ha ha ha...comel betul...

    Kreatif arh diaorang ni dalam membuat bidalan...

    ReplyDelete
  6. Nk cilok arh letak kt ig.
    Mintak ijin ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambil ler, ni pun cilok juga ... disebabkan gambar tu tak ada watermark, tak tahu nak credit pada sape :)

      Delete
  7. Nk cilok arh letak kt ig.
    Mintak ijin ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambil ler, ni pun cilok juga ... disebabkan gambar tu tak ada watermark, tak tahu nak credit pada sape :)

      Delete
  8. amboi.. keajaiban.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ... cinta ajaib kay, bukan cinta buta :)

      Delete
  9. Best klu dpt cintà penuh keajaiban ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn ... hari-hari rasa berbunga jer penuh keajaiban :)

      Delete
  10. Best klu dpt cintà penuh keajaiban ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn ... hari-hari rasa berbunga jer penuh keajaiban :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...