Friday, January 1

Selamat Tahun Baru 2016 & Top Komentator Dis

Salam ...

Selamat Tahun Baru 2016 Buat Semua. Welcome 2016, Bye Bye 2015 ;)

Selamat Tahun Baru 2016. Top Komentator Disember 2015. Selamat Datang 2016, Selamat Tinggal 2015
Selamat Tahun Baru 2016

Selain nak ucap selamat tahun baru, BW juga nak ucapkan terima kasih buat top komentator dan semua blogger yang komen di blog Buat Wanita ni.

Selamat Tahun Baru 2016. Top Komentator Disember 2015. Selamat Datang 2016, Selamat Tinggal 2015
Top Komentator Disember 2015

Untuk bulan disember, jumlah komen diterima kembali kepada asal, tidaklah kebaboom macam bulan lepas, Klik Sini. Bulan lepas memang terkejutlah. Tapi bulan ni seperti biasa sudah :)

Kali ni Muhammad Khairuddin Lim menjuarai carta, terima kasih sebab rajin komen disini. Terima kasih juga buat Amanina Mads, Mizz Aiza, dear anies dan Jari Manis. Jom kita blogwalking ke blog diorang ....

1. Kaki Travel Khairuddin
2. Nina Suka Asamko
3. MizzAiza.Com
4. Anies And You
5. Jari Manis Travel

Terima kasih juga buat semua blogger yang sudi drop komen disini walaupun tak masuk carta, komen korang sangat dihargai. Juga tak lupa, terima kasih buat silent readers.

Selamat Tahun Baru!

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

20 comments:

  1. Happy new year bw.

    Ogenkidesuka.

    Doumo gomenasai.

    Lama x mai sini...

    Sabaq naaaa... bnyk nk cover ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy new year huda ...

      huda kan busy 'balik kampung' tu yang tak mai sini kan :)

      Delete
  2. Alaaaaa.... dah kena keluar carta ke....

    Hwa hwa hwa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe hujung tahun huda super busy lah kot sampai terkeluar carta :p

      Delete
  3. Salam singgah petang zie...selamat tahun baru juga..

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru 2016 BW, tahniah kpd semua top komentator.

    ReplyDelete
  5. slmt tahun baru.. tahniah pengomen top..:)

    ReplyDelete
  6. SELAMAT TAHUN BARU 2016....

    eh eh nama sapa tu? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru ... tq anies sebab rajin drop komen kat sini :)

      Delete
  7. Selamat Tahun Baru Yan 2016.. ! ala nama mummy takde, almaklum la sebulan bercuti ++ berfoya-foya..kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. isk isk mummy ni, dua kali dah sebut yan ... my name bukan yan lah :p

      selamat tahun baru mummy

      Delete
  8. Replies
    1. tq juga buat cikgu etuza sebab drop komen di blog ni :)

      Delete
  9. Gambar bergeraknya bagus sekali, cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan? gambar ambil dari encik google :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...