Thursday, January 14

Wafer Gulung Perisa Keju. Cheese Flavour Wafer Roll

Salam ...

Lagi food review tak berbayar. Disebabkan tak berbayar ringkas ajer lah reviewnya. Nak cerita pasal wafer gulung perisa keju atau cheese flavour wafer roll.

Wafer Gulung Perisa Keju. Cheese Flavour Wafer Roll. Wafer Roll Brand Rico. Wafer Gulung Sedap dan Rangup.
Wafer roll cheese flavour brand rico.

Actually BW baru first time tahu kewujudan wafer roll perisa cheese ni. My kakak datang ituhari, dia yang beli. Wafer roll brand rico. BW memang dah lama tahu kewujudan snek brand rico ni, cuma baru tahu pasal wafer roll keju ajer.

Biasanya beli wafer roll brand munchys ada perisa coklat dan strawberi ajer kan. Ni bila makan wafer roll perisa keju rasa macam lain dari lain. Rasa sedap la pada tekak BW yang suka semua makanan berkeju. Kalau encik suami pula, memanglah dia tak suka :p

Wafer Gulung Perisa Keju. Cheese Flavour Wafer Roll. Wafer Roll Brand Rico. Wafer Gulung Sedap dan Rangup.
Sedap juga wafer gulung perisa keju ni :)~

Sekian sajer food review ringkas tak berbayar dari BW :p Almaklumlah, sejak dua menjak ni mood blogging kureng sikit, kalau boleh nak update seringkas yang mungkin :)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

14 comments:

  1. Selalu beli wafer tapi brand yg ni belum pernah rasa lagi.. k nak try.. :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. coklat sure lah ada brand munchys :)

      Delete
  3. Replies
    1. orang yang suka makan kari tak suka keju kot hehe :p

      Delete
  4. suka mkn wafer roll ni tp belum pernah cuba yg keju

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami pun baru first time tau kewujudan wafer roll perisa keju ni :)

      Delete
  5. lama tak makan dulu mesti akan beli coklat dan pandan

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandan? nina suka coklat dan pandan eh ... saya pula suka coklat dan strawberry :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...