Friday, February 26

Biarlah Nampak Gemuk Sebab Pakai Baju Longgar

Salam ...

Salam Jumaat buat semua. Tersenyum tau BW bila baca statement Ustaz Bollywood ni ...

Tazkirah Sempoi Simple Lawak Terkesan. Tazkirah Ustaz Bollywood. Tazkirah Jumaat. Biarlah Nampak Gemuk Sebab Pakai Baju Longgar
Biarlah nampak gemuk sebab pakai baju longgar.

"Biarlah nampak gemuk sebab pakai baju
longgar, daripada nampak kurus sebab baju
ketat. Malulah sikit, pontinak pun pakai
baju longgar."

BW tersenyum sebab pontianak tu. Kreatif juga ustaz-ustaz sekarang dalam memberi perumpamaan dalam tazkirah mereka kan. Terkesan gitew :)

Bagi BW lah kalau dah kurus tu, pakai longgar pun still nampak kurus, orang yang memandang pun rasa selesa ajer melihatnya kan. Kalau dah gemuk pula, pakai ketat pun nampak gemuk juga, sendiri pun rasa tak selesa, orang lain yang melihat apatah lagi, memang tak selesa sungguh la :p

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

18 comments:

  1. singgah sini baru ada masa sat nk BW. hehe
    bab org gemok pakai baju ketat tu memang sakit mata dan tak malu show off lemak2. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan nina ... jangan show off lemak sangat :)

      Delete
  2. Salam singgah sini zie.....betul apa yang di kata....

    ReplyDelete
  3. "Pontianak pun pakai baju longgar."

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru kita perasan kan pontianak pakai baju longgar, bila ustaz ni sebut :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...