Monday, March 7

Layan Drama Cik Sayur Encik Seafood Di TV9

Salam ...

Wordless entry. BW tengah layan drama pendek di TV9, drama cik sayur encik seafood. Boleh tahan best drama ni, tersenyum jer bila tengok :)

Sekadar hiasan. Lauk sayur dan seafood, Klik Sini ;) 

Drama cik sayur encik seafood ni tengah berlangsung lah ni, start 8.30pm tadi. Sementara iklan BW publish entry wordless satu :) Kepada yang terlepas, boleh layan video pendek kat bawah ni yer.




Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

16 comments:

  1. alah terlepas tengok, dah tengok iklan tu banyak kali juga, macam best jer citer ni kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best gak la sue ... drama pendek jer kan, boleh lah layan :)

      Delete
  2. Replies
    1. haha jangan jadi macam tu pha is :)

      Delete
  3. Sblm ni tngok iklan dia hari2, tp bila smpai waktunya trlupa plk nk tngok. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sama macam sue la ni yer ... takper tengok kat tonton online :)

      Delete
  4. ala tak dan mummy nak nengok.. memanjang sibuk didapur je kejenya.. huaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajinnya mummy, malam-malam pun masih didapur :)

      Delete
  5. Ada masa nanti nak g tengoklahh... tak pun suh hero2 rakam..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni drama pendek, dah habis dah ... boleh tengok kat tonton online kot :)

      Delete
  6. sedapnyaaa nampak udang besar3... tak tgk drama ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. nina kan suka tengok drama bersiri ... yang ni drama pendek jer :)

      Delete
    2. hahaha layan drama akasia tv3 je BW. xdpt nk layan drama lain.

      dh habis pantang BW blogging puas2

      Delete
    3. ok lah tu dapat layan drama akasia bila balik kerja :)

      yezze, nanti dah habis pantang, memang nak blogging macam dulu :p

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...