Monday, April 24

Ringkasan Peristiwa Isra' Mikraj

Salam ...

Salam Isra' Mikraj buat semua muslimin dan muslimat. Tempat korang cuti tak? Selangor cuti. Tapi kami dok rumah ajer tak kemana-mana pun, macam tak cuti lah pulak ;)

Peristiwa Isra' Mikraj

Suka sangat dengan gambar ringkasan peristiwa isra' mikraj ni tau. Senang nak paham dan senang nak ingat. Kalau dulu time belajar ada gambar ni kan bagus kan :)

Jom tengok video bawah ni. Bagi ingat sikit apa yang kita pernah belajar sebelum ni. Bagus kan video ni. Ringkas dan padat. Thumbs up buat Alif & Sofia.



Credit: Alif & Sofia

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

11 comments:

  1. Salam Israk mikraj. Thanks share. Kena reminder sebab otak dah penuh ingat benda duniawi. Huhu

    ReplyDelete
  2. sama laa...dok rumah je main games hahaha

    ReplyDelete
  3. Saya dah kongsikan entry ni kat watsap.

    ReplyDelete
  4. cuti sbb agong ke cuti sbb israk mikraj.,

    mingu ni cuti lagi kann., ;p

    ReplyDelete
  5. seronok tengok video tu, memudahkan orang nak faham.

    ReplyDelete
  6. perkongsian yang sangat menarik...

    1239km

    balik ke pantai timur 400++km pun dah lenguh lenguh badan dan memakan masa hampir 8-10 jam...

    Dengan izin Allah semuanya berlaku

    ReplyDelete
  7. Assalam zie has..lama x jln2 sini

    ReplyDelete
  8. Elok bagi anak-anak tengok video ni..senang diorang fahaam kan..

    ReplyDelete
  9. singgah sini hehehe kalau cuti am memang dok rumah jelah. bw guna alamat sama ke sbb nk pos top komen

    ReplyDelete
  10. isra' mi'raj kisah penuh pengajaran ;)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...