Sunday, July 23

Selamat Hari Raya & Happy Birthday

Salam ...

Selamat Hari Raya Aidilfitri yang terakhir. Ituhari nak balik kampung tergesa-gesa tak sempat nak wish awal. So wish pada syawal terakhir pun boleh lah kan :)

Salam Kemaafan di Aidilfitri

Juga happy birthday to me. Tak sampai sejam jer lagi. Semangat lah pula tahun ni nak beritahu tarikh besday kan. Tapi tahun dirahsiakan ;)

Happy Birthday to me ;)

Ok lah. Selamat malam. Selamat menyambut Hari Raya yang terakhir. Salah silap harap dimaafkan.

Thanks for viewing: By BW (Buat Wanita)
.

7 comments:

  1. Replies
    1. selamat hari raya haji pha is @ faiz ...

      wahhh dah ada blog baru nota farmasi nampaknya, budak pening masih ada lagi tak? :)

      Delete
    2. tak baru sangat pun blog tu.. dah ada lama dah sejak zaman student lagi.. tapi sebab tak aktif.. hehehe
      blog budak pening masih lagi aktif..

      Delete
    3. oh blog lama rupanya ... ingatkan baru :)

      dah singgah blog budak pening, masih aktif macam dulu. terbaikkk

      Delete
  2. Thank you very much for sharing information that will be much helpful for making coursework my effective.

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...