Monday, October 21

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

First time join segmen. Hopefully jadi antara 15 blog bertuah tu. Tapi belum menang pun dah masukkan Mialiana.com dalam senarai bloglist :)

Jom Join Segmen BW juga yer! Segmen Jom Komen & Tinggalkan Jejak :)

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

34 comments:

  1. Assalammualaikum...buatwanita,

    mselim3 datang daripada segmen yang sama,,, dah follow google plus sini...

    http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam En Selim,

      thanks sbb follow, will follow u back kay :)

      Delete
    2. Salam~ Zam singgah dari segmen Kak Mia Liana~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

      Delete
  2. Assalamualaikum.. Datang kunjungan balas.. :)
    Dah follow g+ juga.
    Selamat berkenalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam Acik Idah .... Thanks sbb follow. Will follow u back. Salam perkenalan juga :)

      Delete
  3. Assalam..balas kunjungan dari segmen yang sama.. salam ukhuwah..

    ReplyDelete
  4. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. semoga berjaya.. :D

    ReplyDelete
  5. salam kenal...kunjungan dari segmen yg sama...gud luck yer...sy dh add dlm circle.. :)

    ReplyDelete
  6. assalam ... dtg bls kunjungan. gudluck dear ^^

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum ada org tak ? hehe Ain Athirah datang nak balas kunjungan ni... :) Dari GA yang sama :)
    http://ainathirahanuar.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. ros datang balas kunjungan. salam kenal :)

    ReplyDelete
  9. singgah kat sini dari segmen mia liana
    http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. Wassalam to all blogger yang balas kunjungan. Good Luck juga kepada semua yang join segmen ni :)

    Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah, Mizz Aiza (Dunia Kecil), Mieza Jhaa K, nOesuhaimi, yana aina, ain, AinAthirah Anuar, roslita thalib, azman Arsad

    ReplyDelete
  11. IM datang melawat blog buat wanita.
    Dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. datang ziarah dari blog ke blog :}

    ReplyDelete
  13. BBL datang singgah dari segmen kak mia. selamat berjaya ya

    recent post : Review Samsung Galaxy Note 3 : Edisi Tengok Sahaja

    ReplyDelete
  14. Tq for the wish to Invisible Me, Aben Mpun, Eyma su, Marou Apple Hijau :)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum..
    husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    gudluck..

    ReplyDelete
  18. singgah sini dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  19. singgah petang dekat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. Tq to all yang sudi singgah. BW dah singgah blog korang juga :)

    husna zahidi, AyuInsYiraH, pha is, Syukri Mohtar, julia jamaludin

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah Eraz, segmen tu dah close tp still semangat lg :) Good Luck

      Delete
  22. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

    Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa... tak menang la. Next time nak cuba lagi :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...