Monday, October 21

Segmen Jom Komen & Tinggal kan Jejak

Salam ...

Hari ni tetiba teringin buat segmen. Nama segmen ni "Segment Jom Komen & Tinggalkan Jejak" ;)


Segmen ni dibuat bagi memudahkan BW menambah kenalan rakan blogger. Nanti BW boleh la blogwalking dan komen semula dekat blog korang yang dah tinggalkan komen di blog buatwanita.blogspot.com ni :)

Ni kira macam Exchange Comment la :) Selain tu, komen korang semua akan muncul kat sidebar belah kanan. Ni la yang dikatakan tinggalkan jejak.


Komen terkini korang akan keluar kat ruangan ni.

Blogger yang paling aktif komen akan tersenarai dalam list Rakan Blogger @ Buat Wanita.

So, kepada blogger-blogger semua, bagi support tau! Sila tinggalkan komen dekat mana - mana entri yang korang suka, nanti BW comment back kat blog korang kay :)

Kalau nak join sangat-sangat la dialukan ;) Nak Exchange Bloglist pun boleh. Thanks to all yang support!

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

47 comments:

  1. as salam ..jenguk sini :). jom kunjungi saya di www.ogyrozyani.blogspot.com :):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi jenguk. will visit you too :)

      Delete
  2. http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segment-jom-komen-tinggalkan-jejak.html

    ayu join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot Ayu sebab join ;)

      Delete
    2. roro join manis ;)

      http://kamusayepunyer.blogspot.com/2013/10/segmen-jom-komen-tinggalkan-jejak.html

      Delete
  3. Terima kasih sudi datang ke blog saya http://cinta25hb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Blog ni cantik..Sila buang word verification untuk memudahkan pengomen. Dashboard-setting-comment-show word verification- NO

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq juga sebab sudi datang. Later BW buang word verification tu yer :)

      Delete
  5. Salam. singgah sekadar bertegur sapa. Terima kasih add sbg teman.
    satu lagi, rasanya tak perlu word verification tu takut nanti teman2 malas nak dtg komen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Zana. Thanks singgah. Word Verification tu auto la. Ni tengah godek-godek nak remove dia :)

      Delete
  6. salam dan selamat pagi, terima kasih kerana sudi singgah blog mama ye,..

    mama singgah dan follow sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Mama, tq juga sbb singgah & follow :)

      Delete
  7. terima kasih sbb terjah ke blog noe... http://alyadina.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. terima kasih datang ke blog rietta....

    this is my link : http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. trim kasih sebab sudi datang ke blog saya :)..salam perkenalan

    ReplyDelete
  10. Assalam...dah follow sini...terima kasih sudi singgah blog saya...^_^

    ReplyDelete
  11. Sedang mengomen entry ni secara tak langsung join segmen ni lah kan :P

    ReplyDelete
  12. Btw, baru perasan takda button follower. IM tak boleh nak follow sini. Nanti dah ada jangn lupa inform :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sebab komen :) BW memang tak nak letak button Followers tu, sbb yang tu cam lambat loading compare ngan Google+ Followers :)

      Delete
    2. Oh okay. IM takda google+. Tp takpa, insyaAllah melawat sini selalu nanti :)

      Delete
  13. hehe..nak tinggalkan jejak jgk..blog ni penuh info. selamat berblogwalking =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq angin sepoi sepoi! (nama blog pun cute je)

      Delete
  14. nak tinggalkan http://tunggujap.blogspot.com....tinggal ler komen2 kte nie bru berkenalan ngan blog2 jadi jalan2 jer blog org lain nak timba ilmu kehkehkeh ...

    ReplyDelete
  15. nak komen apa yer..hmm..tinggalkan jejak larh..hehhe :P
    http://www.eymasushoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. jemput singgah ye..
    http://www.syuhadasalleh.my/

    ReplyDelete
  17. Jenguk sini.. comel je segmen.. simple je.. hihi..

    ReplyDelete
  18. nice :)
    jemput snggah ke blog sy http://epycomel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Tq sudi singgah. BW dah blogwalking dah kat blog korang :)

    Umaira Jannah, Eyma su, Syuhada Salleh, Nas, epy comel

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan, tu la suka pembaca y mengomen dari pembaca senyap. Jemput baca dan komen novel online saya ye.
    http://talkdramalove.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow tulis novel tu... nanti BW datang visit kay :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...