Tuesday, December 3

Men VS Women. Lawak Pula Rasanya

Salam ...

Tadi BW terbaca satu entry "What is the difference between women and men". Tersenyum sorang-sorang. Lawak pula rasanya. Walaupun bukan semua lelaki, dan bukan semua perempuan macam ni, tapi still rasa nak tersenyum juga :)

BW tempek beberapa keping gambar buat tatapan korang pula yer ...









Tapi untuk gambar 4 terakhir tu, hanya pemikiran lelaki pervert yang tak matang je kot :p

Jom tengok pelbagai koleksi gambar comel & unik >> Klik Sini

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

8 comments:

  1. hahahah .. correct2 .. totally !!
    goos sharing dearr

    ReplyDelete
    Replies
    1. totally? haha. lawak kan :)

      Delete
  2. hahaha.. hampir la tu.. walaupun x semua.. heheh

    ReplyDelete
  3. hihihi.. rasenyer hampir tepat .. hhahahah.. unik kan ciptaan Nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... memang unik, so boleh la saling melengkapi :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...