Monday, September 29

Pembekal Perabut Meja Kerusi & Playground Playhouse Tadika Taska Prasekolah

Salam 1 Malaysia ...

Kepada bakal-bakal pengusaha tadika atau taska, juga kepada pengusaha taska tadika sedia ada yang sedang mencari perabot seperti meja kerusi kanak-kanak, barangan tadika taska serta taman permainan untuk tadika taska masing-masing, boleh la ke Little Puteri.

Big Size Playground untuk tadika taska prasekolah dan premis perniagaan.


Juga kepada pengusaha taska tadika sedia ada, boleh juga nak upgrade barangan di tadika masing-masing. Kepada guru-guru prasekolah, boleh juga mendapatkan perabut, barangan dan permainan di Little Puteri.

Kepada premis-premis yang mensasarkan family dan kanak-kanak sebagai target customer, boleh dapatkan barangan seperti set meja kanak-kanak, rak kanak-kanak dan playground serta playhouse khas untuk kanak-kanak di Little Puteri.

Jom lihat koleksi perabot: meja, kerusi dan pelbagai rak. Klik Sini untuk pakej penuh.

 Banyak lagi koleksi perabut kanak-kanak>> Klik Sini

Jom lihat koleksi playground dan playhouse. Klik Sini untuk koleksi penuh.


Banyak lagi koleksi playground & playhouse >> Klik Sini

Ada juga barangan tadika taska yang lain ...


Jom ke Little Puteri.

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

17 comments:

  1. Assalamualaikum wbt...

    Murah ke sis? tak pernah beli ... tak tau nak banding harga...

    Sis... jom beli photobook ... ada promo ne...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam wbt ...

      Playground saiz besar sesuai untuk tadika taska prasekolah

      Ada promo photobook lagi eh... nanti nak usha gak :)

      Delete
  2. kalau laman rumah besar, letak ni, seronok je anak2 main kan...

    ReplyDelete
  3. Harap anak kecik lagi jer kalau tak leh beli .

    Wish List add .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... ni sesuai untuk anak ramai, ala-ala taska dirumah gitu :)

      Delete
  4. untuk pengusaha taska jer ker? individu cam kiter tak boleh beli ke? huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ... boleh kalau ada rung besar dirumah :)

      Delete
    2. untuk meja kerusi dan small playground macam seesaw tu tak memerlukan ruang besar

      Delete
  5. Kepada sesiapa yang berminat boleh view product di Little Puteri. Untuk quotation atau order boleh email atau terus call :)

    ReplyDelete
  6. berapa harga playground yg paling atas tu sis...contact fb saya nanti sis...
    Ibnu Uwaisy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh ke Little Puteri atau email little.puteri@yahoo.com :)

      Delete
  7. Ada eva foam mat saiz besar tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ke littleputeri.blogspot.com :)

      Delete
  8. ada fb tak little puteri ni..senang nk view product..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh klik link yang diberi sis. Ada link FB kat situ :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...