Saturday, December 27

Cantiknya Mural Office Upin & Ipin

Salam ...

Alkisahnya baru-baru ni pergi Shah Alam, kami singgah di pejabat Lescopaque. Sebab anak-anak minat sangat dengan upin ipin & puteri. Nak pergi Makan Di Restoran Upin & Ipin. Nak ke Masuk Kedai Upin & Ipin.

Tapi kami takde la samai masuk office. Tangkap gambar kat luar je. Sebab mural semua cantik-cantik belaka. Mural upin-ipin sahaja. Mural puteri belum ada. Jom layan :)

Kakak berdua je posing, adik-adik dalam kereta ;p


 Dapat bergambar dengan mural upin ipin pun excited dah ni :)

 Kalau boleh semua mural diorang nak pose ;)

 Selamat datang ke rumah opah :)

Upin ipin dan kawan-kawan.

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

16 comments:

  1. lalu saja, tak pernah singgah masuk. mcm best T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde apa yg best.. kalau suka selfie boleh le :)

      Delete
  2. haha..selalu lalu je..tak pernah lagi singgah ;) nanti boleh kot nak cuba hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak posing-posing boleh la singgah :p

      Delete
  3. Replies
    1. tu la pasal... dapat tangkap gambar kat wall pun excited ;)

      Delete
  4. wah untungnya dapat p situ...yan pminat upin ipin juga..suka tengok jarjit singh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala... dok tangkap gambar kat dinding office je, tak masuk pun :p

      Delete
  5. mural dekat tangga rumah opah tu nampak macam real lah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. kalau dia buat tangga real boleh duduk, memang real habis la :)

      Delete
  6. Anak2 pun pasti gembir jika dpt bergambar dgn upin ipin yg real kan! Pernah makan kat restoran upin ipin kat BBB...

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok kan... kalau pergi restoran siap ada tv dokumentari diorang lukis kartun upin ipin lagi :)

      Delete
  7. Kreatif la lukisannya...sangat cantik :)

    ReplyDelete
  8. comelnya lukisan tu.. hehe.. mesti ramai kanak2 yg terhibur :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tapi ni office lescopaque je , yg ada mural aje pun ;p

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...