Tuesday, December 30

Nak Masuk Kedai Upin & Ipin

Salam ...

Mulanya nak bergambar di Mural Upin & Ipin Yang Cantik jer. Tapi ajak juga nak masuk kedai upin ipin. Sound awal-awal "tengok je tau, tak beli". Dua-dua jawab "ok"

 Penyambut tetamu tak bergaji :)


 Kedai upin ipin ni deco cam butik, nice je :)

 Peace! Peace si kakak 2 jari. Peace si adik 1 jari aje ;p

Kat atas tu ada figurine puteri tau. Time cakap tanak beli, semua kata ok. Tapi si adik mintak lak figurine puteri tu. Bila tanya chasier, figurine tu satu RM50. Telan air liur jap. Figurine tu lebih kecil dari tapak tangan kot. Nasib baik dah cakap awal-awal tak beli kan, kalau tak mau menangis tak sudah nak kan figurine tu :)

 Tengok ajer la kay. Ibu snap gambar jer yer.

Baju upin ipin memang comel. Nak tunggu si abang dengan si baby besar, 
leh pakai sama-sama, feeling kembar gitew ;)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

8 comments:

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...