Friday, December 26

Nuffnang Cashout Rejection Kali Kedua. Aduhai. Ape Lagi Yang Tak Kena?

Salam ...

Last time dah review pasal Percubaan Cashout Nuffnang Kali Kedua. Disebabkan Percubaan Cashout Kali Pertama Pun Direject.

Generated email dari Nuffnang.

Last time, antara response dari blogger-blogger, cashout rejection maybe sebab; 1. Klik iklan sendiri atau 2. Cashout awal bulan.

Percubaan kedua ni cash out akhir bulan tau. Iklan sendiri sekali pun TAK klik dah. Aduhai. Apa lagi gak yang tak kena si Nuffnang ni.

Last time kena reject, ada hantar tiket ke Nuffnang; 

Feedback dari Nuffnang untuk cashout rejection kali pertama

Bila check profile, lengkap je semua maklumat, nama penuh, no i/c, alamat, semua lengkap lah.

So apa pandangan korang? Ada yang kata Nuffnang macam tipu jer. Kena tipu kah? ;)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

22 comments:

  1. Sistem nuffnang tak betul... Saya isi balik dan ikut arahan. Ok balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dua kali dah ni kena reject. Ikut arahan yang mana satu yer? Boleh explain? :)

      Delete
  2. ngeri pulak sis . cadang bila semua iklan tu nuff creditkan , nak gak cashout ... harap x le jadi camni sbb sis blm pernah cash out lagi ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeri? hehe.. frust aje la. sebab setahun lebih baru credit cukup RM50. pastu kena reject dua kali ;(

      Delete
  3. huhu..saya xpernah cash out lagi sebab baru ada rm 2.59 hehe.. mungkin BW kena tunggu sket lagi kut. nanti dah banyak sikit cuba lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Min RM50 dah boleh cashout. Bukan isu credit sikit. Tak tahu la ape kes Nuffnang ni

      Delete
  4. pengalaman baru cashout sekali. masa mula2 cashout pernah kena reject jugak.. lupa dah sebab apa.. kali kedua buat dah okay dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hairan kan.. nak tengok kali kedua ni, apa feedback nuffnang

      Delete
  5. humm pernah cashout sekali je hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. asal dapat payment dikira la... ni cashout dua kali, satu payment pun tadak, cam tak kira je :p

      Delete
  6. Mcm tu pulak ya.. nina blum penah cashout lg. Susah juga kalau berkali2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. kan. frust la. tapi ken cuba lagi. konon nak jadi blogger. kena cuba lagi dan lagi :)

      Delete
    2. tak tahu lagi... tunggu hujung bulan depan, kalau berjaya tak dapat la email rejection tu :p

      Delete
  7. pehhh mmg frust la gituu.. jadi seram lak nak cashout.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. frust je la kot. seram tu tidak :)

      Delete
  8. setakat ni tak pernah kena lagi macam ni..banyak kali dah akak cashout tak pernah kena tipu..ada yang tak kena nih..cuba isi balik semula ..nama alamat semua tu dan kemudian baru cash out ...rasa nya cash out awal bulan bukan penyebab nya sebab ramai je blogger cashout awal bulan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... cash out awal bulan tu pandangan blogger lain je. cam tak logik. nanti nak cuba cash out semula.

      Delete
  9. baru nak belajar ber-nuff. tak arif

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita.. sebab tak pernah dapat satu sen pun kira tak arif la kan :p

      Delete
  10. Saya punya cashout pun kene rejek jugak, saya buat pada 18hb Nov... nasib nuffnang masukkan balik duit yg dia tak dapat bayar ke dalam acc saya semula. Then, 26hb Dis lepas saya cuba buat cashout utk kali ke-2. Harap2 berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya tarikh tu bukan puncanya... kita update apa yg patut. pastu kalau berjaya blogging kay apa yg tak kena :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...