Saturday, December 20

Rumah Fantasi Yang Mampu Kita Tengok Sahaja

Salam ...

Cuti sekolah ni kan ramai yang busy. Busy bawa anak jalan-jalan. Busy sedara mara datang. BW pun busy juga la :p Busy sikit la, so tak sempat nak blog walking kat blog korang untuk beberapa hari ni. Later BW datang visit kay. Tq kepada yang still singgah sini ;)

Ok la jom kita tengok rumah fantasi ... seronok tengok rumah-rumah cantik camni, teringin tapi tak mampu kan. So, verangan aje lah :)

Sweet sangat kan


Melompat my dotter kalau dapat masuk walaupun sekejap :)

Sea world fantasy home.

Rumah ala-ala istana si puteri gitew. Ni kat Malaysia kay.

Rumah camni mampu la kot kan. Tapi jenuh gak la nak kumpul duit membuatnya :)

Jom tengok pelbagai koleksi gambar comel & unik >> Klik Sini 

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

20 comments:

  1. memang best kalau dpt rumah mcm ni... selalunya dalam movie fantasy ada banyak design cantik2

    ReplyDelete
  2. sweet sangat rumah camni. tapi macam terlalu fairy tale la pulak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. sesuai untuk rumah peranginan (verangan kaya) ahaks :)

      Delete
  3. yang kat malaysia tu akak suka.kita nampak ianya sebuah kediaman yang gah,warna pink dan nampak macam istana mimpi sungguh.memang kreatif.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak, gah betul.. actually kalau banyak duit senang je nak kreatif, bayo aje ;)

      Delete
  4. Rumah -rumah ni memang cantik, macam dalam cerita kartun kan?

    ReplyDelete
  5. Cute la rumah-rumah tu... Pasti ceria jadi tuan rumahnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan rumah tu mesti ramai anak-anak, tu pasal la gitu designnya :)

      Delete
  6. memang cantik...best kalau dapat...

    ReplyDelete
  7. rumah no 1 cantik..tahun depan raya..cat rumah pink purple :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh rajinnya cat rumah... rumah kampung kami satu abad sekali baru cat :p

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...