Thursday, March 5

Review Slow Juicer Best. Hurom Made In Korea. Bagi Yang Mementingkan Kesihatan

Salam ...

Nowadays semua orang kalau boleh nak amalkan pemakanan sihat. So nak review Hurom Slow Juicer. Gadget dapur terbaru BW hadiah dari my brother ;)

Hurom Slow Juicer ni sesuai bagi mereka yang suka minum jus, kerana juicer ni crushernya diperbuat dari seramik dan teknik kisaran secara perlahan dapat mengekalkan nutrien buah-buahan dan sayur-sayuran.

 Didatangkan bersama seramik crusher, dua jar, dua penapis stainless steel dan berus pencuci.

Harga pun boleh tahan, RM2000++ (Kalau BW ni belum tentu nak beli :p) Bagi yang berkemampuan, pentingkan kualiti dan pentingkan kesihatan sesuai sangat beli Hurom Slow Juicer. Juicer ni tahan lama, boleh tahan sehingga 10 tahun. Ianya mudah digunakan dan mudah juga untuk dibersihkan.

 Senang untuk digunakan. Senang juga untuk dibuka dan dicuci.

 Ni tengah proses jus buang toksin untuk BW dan husband :)
Klik Sini untuk resepi penuh.

Apple juice untuk anak-anak. Disebabkan untuk anak-anak kena la tambah gula sikit, 
kalau tak diorang tak nak minum sebab masam sangat :)

Untuk melihat Product Review yang lain, Klik Sini.

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

6 comments:

  1. saya pernah buat satu ulasan pasal satu kedai minuman jus di KK... saya pernah ternampak dia gunakan alat nih... memang bagus... lagi pulak dia main campur2 kan buah2an tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedai pun ada yang guna yer? biasa tengok guna blender je :)

      biasa buat jus, bila hampas dia keluar, masukkan sekali lagi, hampas terakhir akan jadi sikit dan jus pekat berserat :)

      Delete
  2. Mahal tp berbaloi dgn hasil dan fungsinya. Kalo dpt seketul ni pun best..minum jus stp hari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... syok je. tayah beli kordial dah :)

      Delete
  3. apa? RM2000? baru berangan nk beli terus x jadi...sanggup guna utk travel hahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... kann. tavel dulu sementara muda ni. nanti dah tua baru beli ;)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...