Tuesday, June 2

Pageviews Ku Semakin Kurang. Kenapa Yer?

Salam ...

Entri wordless malam ni. Tapi tak wordless mana pun. Entri sedey. Sebab ...
kenapa pageviews semakin kurang
Gambar Sekadar Hiasan
Sekadar Hiasan.
kenapa pageviews semakin kurang
Pageview perday menurun dengan banyaknya. Biasanya purata pageviews per day 3,500. Sejak beberapa hari ni purata pageviews 2,900. Sob sob sob. Banyak kot turun. Turun 600 pageviews.
kenapa pageviews semakin kurang
Ni first time mengalami pageviews menurun. Selama ni asyik naik naik aje. Hairan gak ni. Rasa macam update selalu dah blog ni, apesal menurun lak pageviews. Erm, musykil. Tak ada pula tukar URL ke apa ke. Ada sesiapa tahu kenapa? 
kenapa pageviews semakin kurang
Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)
kenapa pageviews semakin kurang

10 comments:

  1. pageviews saya pun skarang ni semakin menurun..saya pun tk tau kenapa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. update selalu tak? ... blog ni update selalu, tapi tetiba menurun juga :(

      Delete
  2. Replies
    1. pageviews per day sue ok ke lately ni? ...

      Delete
  3. Replies
    1. oh yer ker ... rasa macam dah banyak dah turun 600 PV tu :)

      Delete
  4. Rasanya musim PV turun.
    Tapi PV Buat Wanita still ok lagilah compare to Mrs. A :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ic ... ingatkan turun 600 PV dah banyak dah, rupanya Mrs.A lagi banyak eh :)

      Delete
  5. x pastilah pulak puncanya...maybe ramai sibuk then tak ramai yg terjah

    kalau pv 3,500 sehari ramai tu....kalau JM sebulan baru byk tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm ... actually blog ni tak ramai blogger yang saje-saje visit. pv tu lebih kepada viewer serach engine, tu yang sedih tu turun 600 pv setiap hari. But now dah kembali ke asal :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...