Friday, June 12

Selamat Datang Ramadhan. Tak Sabarnya Nak Puasa

Salam ...

Salam Jumaat buat semua. Beberapa hari dah tak update, sebab kami pergi bercuti. So, hari ni sebab dah penat, just nak wish Selamat Datang Ramadhan.
Salam Ramadhan
Gambar Selamat Datang Ramadhan. Salam Ramadhan
Selamat Datang Ramadhan.
Salam Ramadhan
Dah bersedia nak sambut Ramadhan?
Salam Ramadhan
Gambar Ramadhan Tiba Lagi. Salam Ramadhan
Antara ibadah yang perlu diperbanyakkan dibulan Ramadhan.
Salam Ramadhan
Tak sabarnya nak puasa, lagi beberapa hari aje lagi ni. Apa yang tak sabar sangat tu? Selain dapat pahala berganda, yang bestnya bulan puasa ni sebab kita seronok ke bazar ramadhan dan seronok berbuka puasa :) Lagi seronok puasa bila raya dah dekat nanti yer. Sabo je la kan, puasa tak start lagi dah terpikir raya :p
Salam Ramadhan
Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)
Salam Ramadhan

10 comments:

  1. hehe betul tu.. memang tak sabar sangat nak masuk bulan ramadhan.. lagi2 kalau akhir2 tu, dah nak raya.. jumpa sedar2.. balik kampung.. ya Allah, tak sabarnya :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann ... ada juga yang sama ... dah pikir raya ;)

      Delete
  2. selamat menyambut Ramadhan BW...je mmg x sabar nk sambut Ramadhan kerana semua amalan pahala berganda....doa semoga sempat sambut ramadhan amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin ... semoga diberi kesihatan yang baik untuk berpuasa. selamat berpuasa juga JM :)

      Delete
  3. selamat berpuasa dan bersahur :)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...