Wednesday, July 1

Terima Kasih Buat Blogger Jari Manis

Salam ...

Entri penghargaan untuk kali ini. Nak ucapkan terima kasih buat blogger Jari Manis @ JM dari blog Jari Manis Travel List atas gift yang diberikan. BW dapat gift ni sempena menjadi top komentator bulan Mei 2015.

Dapat Gift Dari Blogger Jari Manis
 Gift dari JM, mini sejadah, hand painted gift dari korea dan kurma sempena ramadhan.

Dapat Gift Mini Telekung Dari Blogger Jari Manis
Mini sejadah sesuai untuk dibawa travel. 
Macam BW ni tak tavel, so jadi sejadah anak-anak dirumah :)

Dapat Gift Bookmark Korea Dari Blogger Jari Manis
Unik, hand painted gift dari korea. Cute sangat hanbok tergantung tu.
Ni 3 in 1 tau, book mark / hair stick / letter opener.
Suka suka suka. Made in korea la katakan ;)

Untuk pengetahuan semua JM ni merupakan seorang yang suka travel. Bila baca blog dia terasa macam nak juga travel kalau boleh. So, kepada sesiapa yang nak travel boleh refer pada blog Jari Manis Travel List dan take note sekali yer. Antara negara luar yang pernah JM kunjungi;

1. Korea
2. Australia
3. New Zealand
4. China
5. Cambodia
6. Hong Kong
7. Japan
8. Indonesia
9. Singapore
10. Thailand
11. Vietnam

Banyakkan? Jeles tak? Dulu time bujang tak pernah pula teringin nak travel sana sini. Lepas habis degree, kawin awal. So sekarang, tengok ajelah orang lain travel yer :p Kepada yang bujang tu, silalah travel sana sini macam JM ni, kata orang, jauh pemandangan luas pengalaman :)

Sekali lagi, thanks kay JM atas gift yang diberikan. Banyak gift yang diterima ni, siap pos guna poslaju lagi. So, korang semua jom kita blog walking ke blog Jari Manis Travel List.

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

16 comments:

  1. hahahaha.... omedetoo gozaimasu ....

    ReplyDelete
  2. SS kenal cik Jari Manis ni... Memang kesayangan ramai dan pemurah... Congrat PW!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu memang pemurah dan kesayangan ramai ... setiap entri yang dia published akan terima beratus-ratus komen :)

      Delete
  3. Terima kasih PW kerana rajin 'ziarah' teratak JM tu...i'm really appreciate..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama ... tq juga sebab datang ziarah sini :)

      Delete
  4. JM mmg pemurah ... x rugi mesra sesama blogger ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, tak rugi ... mesra macam JM ramai yg suka berkunjung ke blognya dan tinggalkan komen :)

      Delete
  5. tahniah BW.. hehe. dpt juga ole2 dr sis JM. memang best simpan buat kenangan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq nina ... seronok sangat ni sbb jarang dapat gift dari blogger :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...