Sunday, September 6

Ranking Alexa Setelah Dua Tahun Berblogging

Salam ...

Entri pendek untuk hari ini. Selalu tengok blogger-blogger lain share ranking alexa blog diorang. Hari ni BW pun nak share ranking alexa blog BuatWanita.Blogspot.Com :)
cara check ranking blog alexa
Ranking alexa blog buat wanita
Global Rank : Berjuta Lemon
Rank In Malaysia: Beribu Lemon
Capture 6 Sept 2015
cara check ranking blog alexa
Blog korang macamana? Ke korang pun cam BW jarang-jarang sekali check? :p
cara check ranking blog alexa
Teringin nak rank ratus-ratus lemon. Susah ke ha nak dapat ranking tiga angka je?
cara check ranking blog alexa
Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)
cara check ranking blog alexa

16 comments:

  1. rank blog sis tgh jem ... mkn sbb tukar .my

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh. kalau tukar url ... pageviews pun jadi drop

      Delete
  2. Replies
    1. hehe ... rank alexa cam susah je kan nak up, tapi caiyok :)

      Delete
  3. Yeaahhh..jom naik rank lagi...chaiyook

    ReplyDelete
  4. Ada ye cek rank blog kita cenggini. Nak cek jugak. Kat mana boleh cek ni. Maklumla saya blogger baru belaja.. ngee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada banyak rank web checker ... antara yang famous, google rank dengan alexa rank ni la :)

      Delete
  5. hahaha.. ok la tu BW. janji ada org dtg singgah dan komen. cantik blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ... ada juga yang komen walaupun tak ramai:)

      Delete
    2. Tq nina ... tukar design sempena dah dua tahun :)

      Delete
  6. 9K....tinggi tu...kalau blog JM belum tentu masuk ranking rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog JM famous la, meh nak cek sat :)

      Delete
    2. dahsyat la blog JM, global rank 850K, blog ni global rank 1 juta tu, jauh ketinggalan :)

      Delete
    3. blog JM takde rank malaysia sebab alexa belum detect lagi blog JM dari mana kot, rasanya la :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...