Sunday, October 11

Menduakan Nuffnang. Daftar Adsense Dan Innity

Salam ...

Selamat berhujung minggu buat semua. Weekend ni kami sekeluarga duduk rumah ajer sebab encik suami busy. So, BW pun membusykan diri dengan menduakan Nuffnang :p BW register iklan baru, Adsense dan Innity :)
Daftar Adsense Dan Innity
Gambar logo google adsense dan logo innity
Adsense & Innity
Daftar Adsense Dan Innity
Lama sangat dah ni setia dengan encik Nuffnang, kali ni nak berpaling tadah pula. Teringin juga nak berexperimen dengan portal iklan yang lain. Hopefully Adsense dan Innity approve la kan. Innity terutamanya, ramai yang kata susah nak lulus. Will share nanti kay, lulus ke tidak :)
Daftar Adsense Dan Innity
Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita) 
Daftar Adsense Dan Innity

18 comments:

  1. semoga berjaya...
    http://jmbelog.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya.. hehehe
    lama xsinggah sini sbb busy ya amat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga lulus kan :) ... it's ok nina :)

      Delete
  3. Salam singgah sini sis....semoga berjaya....

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya zie has buat masa ni JM masih setia dgn nuffnang :-)

    ReplyDelete
  5. zie has mau tanya sikitlah, top komentar bulanan tu pakai script yg mana eh sbb d blog JM cam ada prob x leh view top commentar of the month

    ReplyDelete
    Replies
    1. top komen yang lama memang dah tak berfungsi la JM ... nanti buat tutorial top komen baru lak kay :)

      Delete
  6. Haha... awesome...

    BW... tlg sat set utk saya....

    Pasaipa nuffnang sy lps setahun masih tak sampai pun 20 hengget. . Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak, dah lepas setahun tak sampai 20 hengget? ... dulu pas setahun 40 hengget ... pasaipa ni huda? pageviews rendah kot hoho ... tak sure la :)

      Delete
  7. macam dah nampak innity dalam blog nieh
    dayshat noh traffic

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups dah ada iklan innity kat sini ... rasa traffic belum dahsyat lagi ni, ramai blooger yang traffic dahsyat dapat belas-belas ringgit sehari, ni baru dapat belas-belas sen sehari ;)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...